45.000 TL Hazır sistem önerisi?

Yigitxq

80+
Reaksiyon skoru
142
Bütçe
45000
Merhaba bütçe esnek fakat 50 üstüne çıkmasam daha iyi olur.
Bu sistemi msi sıvı soğutucu ekleyerek 46.500 TL Gibi tutara denk geliyor daha iyi tercih var mıdır?

Merhaba bütçe esnek fakat 50 üstüne çıkmasam daha iyi olur.
Bu sistemi msi sıvı soğutucu ekleyerek 46.500 TL Gibi tutara denk geliyor daha iyi tercih var mıdır?
psu cok dandik, işlemci ölü soket, ramler kötü, anakart kötü bide ek olarak sıvı soğutmaya hiç gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.incehesap.com/apex-strike-tavsiye-sistem-fiyati-80900/ bu sisteme
anakart b650mr
ssd nv3
kasa msi
soğutucu bitfenix yap 48600 tl oluyo hiç bir eksiği yok tertemiz kullanırsın. 55 e cıkarım dersen 9070xt atabilirim

Usta keşke 40k bütçede 5070 li bir şey gelse anında sipariş etsem, attığın sistemde PSU iyi değil diye biliyorum birde 7500f alman daha iyi olacaktır bence.

psu cok dandik, işlemci ölü soket, ramler kötü, anakart kötü bide ek olarak sıvı soğutmaya hiç gerek yok

https://www.incehesap.com/apex-strike-tavsiye-sistem-fiyati-80900/ bu sisteme
anakart b650mr
ssd nv3
kasa msi
soğutucu bitfenix yap 48600 tl oluyo hiç bir eksiği yok tertemiz kullanırsın. 55 e cıkarım dersen 9070xt atabilirim
Msi kasa iyi midir? hocam

Msi kasa iyi midir? hocam
Psu

onu kimse kaçırmaz cok iyi olurmus
9070 ede razıyım 34k 40k arası alınabilecek tek şey 5060ti hocam başka ne varki aradaki fiyat farkı çok açık alamıyoruz 5070 9070

Ederi 40k olan sistemlere 49-50 bayılmakta üzüyor beni beklesek mi napsak

devasa performans farkı var cıkabiliyosan bi dene
Doğru fiyatına değer bir performans farkı var lakin bütçe çıkmıyor arkadaş ne var ne yok bu metal yığınına basıyorum çıkmıyor... Paramın hepsini çeyrek yapıp 2 3 ay sonra üste 1 çeyrek daha koyarak almak mantıklı olur mu acaba bilmiyorum

Ederi 40k olan sistemlere 49-50 bayılmakta üzüyor beni beklesek mi napsak
Kanka karne gününü bekle benden sana tavsiye kesin gelecektir diye düşünüyorum sistem 5060ti veya 9060xt net gelecektir 42k gibi bir fiyattanda 5070 gelecektir bilgi gizli yerden

Geri