Çözüldü✓ 45 50 bin tl laptop önerisi

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba,45-50 bin TL'ye oynamak amacıyla beni 3 yıl götürecek pc almayı düşünüyorum.Peşin fiyatına 6 taksitle veya kart çıkartıp 9 taksitle alıcam.Şu modellere rastladım,fikrinizi almak istiyorum.Monster,casper,gamegaraj,erazer gibi markaları düşünmüyorum.

Asus tuf a15 olabilir fiyatlarını tam bilmiyorum onun dışında asus tuf f serisi alma çok ısınıyorlar acer nitro alınabilir tüketici deneyimlerine bak alırken yada youtube videosu izle yada kafana takılan bir soru olduğunda sor buraya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınabilir işlemcisi bi tık düşük kalıyor ama seni idare eder 4060 140 wat versiyonu var içinde

Arkadaşlar merhaba,45-50 bin TL'ye oynamak amacıyla beni 3 yıl götürecek pc almayı düşünüyorum.Peşin fiyatına 6 taksitle veya kart çıkartıp 9 taksitle alıcam.Şu modellere rastladım,fikrinizi almak istiyorum.Monster,casper,gamegaraj,erazer gibi markaları düşünmüyorum.
Şimdi baktım acer nitro benim attığım asus tuf a15 'ten daha iyi onu alabilirsin ama acer nitro v16 serisinin alma acer nitro 16 serisini al v serisi bazı modelleri sorunlu çıkabiliyor ama acer nitro 16 nh modeli alınabilir

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asus tercih edilebilir inşallah hayırlısı olur amazonda daha uygun fiyatlar hem amazonun kendisi satıyor ben oradan almıştım

Hocam asustan vazgeçtim ısınıyor dediğiniz için,peki bütçeyi taksitle alacagim için biraz artirsam şu cihaz mi daha iyi yoksa acer mi.Şu hall sensör olayi bunda var midir,riske girilmeli mi:
Acer'daki 1x16 gb ram çok sıkıntı olacaksa acer nitro 16'nin 32 gb ramli versiyonu ile bu hp arasinda bir seçim yapilabilir

Geri