Alamazsın. Belge alman için tüm derslerden geçmen gerek.Benim ortalamam şuan 65 ama 70 olcak sınavlar girilince ama fizikden notum 36 marematikden ise 44 teşekkür alamazmıyım ben ?
yok alamıyonBenim ortalamam şuan 65 ama 70 olcak sınavlar girilince ama fizikden notum 36 marematikden ise 44 teşekkür alamazmıyım ben ?
İnşallah alamazsın. Almaman en hayırlısı.Benim ortalamam şuan 65 ama 70 olcak sınavlar girilince ama fizikden notum 36 marematikden ise 44 teşekkür alamazmıyım ben ?
tam da seni etiketlecektimTüm derslerin ortalamasının 50+ olması lazım
Teşekkür almak bir şey ifade etmiyor bence, en fazla aileni mutlu edersin. Aileni mutlu etmenin de teşekkür almaktan başka bir sürü yolu var.Benim ortalamam şuan 65 ama 70 olcak sınavlar girilince ama fizikden notum 36 marematikden ise 44 teşekkür alamazmıyım ben ?
alamazsınBenim ortalamam şuan 65 ama 70 olcak sınavlar girilince ama fizikden notum 36 marematikden ise 44 teşekkür alamazmıyım ben ?
Zaten başlık ve konuyu okuyan bi kişi, ''bu adama neden teşekkür veriyorlar ki ?'' diye sormuyorsa, problemi onda ararım. Yazım kuralı diye bişey yok.Teşekkür almak bir şey ifade etmiyor bence, en fazla aileni mutlu edersin. Aileni mutlu etmenin de teşekkür almaktan başka bir sürü yolu var.
Kendi ana dilini yazarken bu kadar hata yapana teşekkür vermesinler. 3 kere okudum ilk mesajı.n-neden ?