- En İyi Cevap
- 26
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmem, bekleyeceğiz.h.o bidaha böyle etkinlik olur mu?
Bilmem, bekleyeceğiz.h.o bidaha böyle etkinlik olur mu?
Trendyol "Bot Hesap" bahanesiyle paramı yatırmıyor. Yani sonsuza kadar beklemen gerekecekBuradan @Emir Aydın ı selamlıyor, onun da böyle konu açmasını bekliyorum.
Benimde 1 hesaba bot hesap dediler yatırmadılar 2 3 kişiyede öyle yazmışlarTrendyol "Bot Hesap" bahanesiyle paramı yatırmıyor. Yani sonsuza kadar beklemen gerekecek
Aynı şekilde benim de hocam.. Ve hiç bot hesap kullanmadım forumdan birisi bot hesaptan kaydetti diye canımı alsaydınız Hayır bari 1 kaydetmeyi silin aga 100TL'yi neden vermezsin saçmalık yine yaptı yapacağını TRENDYOL...Trendyol "Bot Hesap" bahanesiyle paramı yatırmıyor. Yani sonsuza kadar beklemen gerekecek
HOTrendyol'dan koleksiyon kastım 100 TL geldi, 20 TL cüzdana ilk kayıt olduğum için geldi, 5 TL de önceki alışverişlerden hediye idi.
125 TL vardı cüzdanda ve tamamen bedava, üstüne 45 daha koydum ve G102 aldım.
Cebimden sadece 45 TL çıktı, bir hayırlı olsun alırım.
Alıntıyı görüntüle
Aynen öyle. Ben annemin, babamın ve kardeşimin hesaplarını aynı kendi hesabım gibi Telegram üzerinden kastım. Olsa onlara da para gitmezdi ama gitti. Yani illaki onlara da bot hesap gelmiştir. Trendyol'un yaptığı şey tasarruf etmeye çalışmak.Aynı şekilde benim de hocam.. Ve hiç bot hesap kullanmadım forumdan birisi bot hesaptan kaydetti diye canımı alsaydınız Hayır bari 1 kaydetmeyi silin aga 100TL'yi neden vermezsin saçmalık yine yaptı yapacağını TRENDYOL...
Ulan geçer sefer niye kod verdiniz şimdi cüzdan bakiyesi olarak vermişler ya şaka gibiTrendyol'dan koleksiyon kastım 100 TL geldi, 20 TL cüzdana ilk kayıt olduğum için geldi, 5 TL de önceki alışverişlerden hediye idi.
Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun knk banada 30 tl mi vermedi #yazıklarolsuntrendyolTrendyol'dan koleksiyon kastım 100 TL geldi, 20 TL cüzdana ilk kayıt olduğum için geldi, 5 TL de önceki alışverişlerden hediye idi.
Alıntıyı görüntüle
knk eski mousen galiba a9 bende de o vardı g102 ye geçtim aynı ilerliyoz bu arada bloody a90 aşırı büyük hayvan gibi benim elime göreTrendyol'dan koleksiyon kastım 100 TL geldi, 20 TL cüzdana ilk kayıt olduğum için geldi, 5 TL de önceki alışverişlerden hediye idi.
Alıntıyı görüntüle