stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,597
Ben antika atmadım amaOna bakılırsa bu konuda atılan
bu çok daha zevk işiama sadece zevk. Günlük kullanım vb için değil
Ben antika atmadım amaOna bakılırsa bu konuda atılan
bu çok daha zevk işiama sadece zevk. Günlük kullanım vb için değil
hocam böyle klasik araba alacaaksan hafta sonralı piknik yapmak için fln alırsın bencebu çok daha zevk işiama sadece zevk. Günlük kullanım vb için değil
Antika diyorsun ama ferrari den daha çok ilgi çekiyor o araçBen antika atmadım ama![]()
![]()
suv çok yüksekte kalıyor gibi yol tutuşu fln hatchback ya da sedan arabaya göre kötü olabilir.knk merco audi bmw var istersen sıfır 3008 al c suv olarak
o zaman merco falan bak diyeceğim de a serisi sıfır 500k civarı ama istersen 2.el bulabilirsin o tarz arabaları öneririmsuv çok yüksekte kalıyor gibi yol tutuşu fln hatchback ya da sedan arabaya göre kötü olabilir.
Peugot 3008 sıfır fiyatı opsiyonlar ile 500-600k tl oluyor aynı fiyata Ds7 yani peugot un üst markası satılıyor Türkiye de sırf tutulmadığı için eşit fiyattalarknk merco audi bmw var istersen sıfır 3008 al c suv olarak
hatchback tarzı evet
Bide zılgıt edition olcak.Aşiret paket Passat alırım![]()
knk bazı bayiler indirim yapıyor ama demek istediğim suv da alabilir merco audi bmw dePeugot 3008 sıfır fiyatı opsiyonlar ile 500-600k TL oluyor aynı fiyata Ds7 yani peugot un üst markası satılıyor Türkiye de sırf tutulmadığı için eşit fiyattalar
ama aralarında Fransa da 2.5 kat fiyat farkı falan var![]()
2021 model 500k olduğunu düşünürsek alınabilir aslında bir de bayiye sormak lazım 2020 model sıfır araçlar bulunuyor bayilerde![]()
Mercedes - Benz / A Serisi / A 180 d / Style / MERCEDES-BENZ A180d Style (Premium Paket) 2500km sahibinden.comda - 935565788
Mercedes - Benz / A Serisi / A 180 d / Style / MERCEDES-BENZ A180d Style (Premium Paket) 2500km sahibinden.comda - 935565788www.sahibinden.com
bu arada volvo da olabilir kaliteli araba üzmezMercedes veya volvonun veya audinin hatchback modellerine baksana knk. 450 bine vw veya Leon bakacagina bence yani.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...yasiz-70.000-km-360-hp-4matic-926272504/detay bunu diyorduk kankaMercedes veya volvonun veya audinin hatchback modellerine baksana knk. 450 bine vw veya Leon bakacagina bence yani.