Alırsam denerim, seninle paylaşırım reis.MR tuşlarının atadığı makroların devamı olarak F tuşlarına makro atıyor olabilir belki.
Gerçekten ya. Ya düşük bütçeli outemu ya da yüksek bütçeli cherry almak lazım ama ortası yok bi seçim yapamıyorum.Bu bütçe çok kanser, fazla bir seçenek yok. Brahma çok güzel görünüyor ama Outemu. Ben Outemu’ya o kadar para vermezdim.
Monster'ın klavyesi güzel.
Bana neden etiket bildirimi gelmiyor la? @Kerem Mert
K55, Logitech G410 Atlas Spectrum RGB, bütçeyi arttırabilirsen Logitech G413 Carbon öneririm.
Bu bütçe çok kanser, fazla bir seçenek yok. Brahma çok güzel görünüyor ama Outemu. Ben Outemu’ya o kadar para vermezdim.
Bu attığım klavyeleri bulmak için 7dk'mı verdim ve sen böyle bir yorum mu attın. Çüstüm!-5 macro tuşlu brahma k586 ? Bire bir aynı la!Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Bilgim yok bunun hakkında @Tost Kayaoğlu-5 macro tuşlu brahma k586 ? Bire bir aynı la!Monster Pusat K3 Pro Mechanical Gaming Keyboard | Monster Notebook
Mekanik oyuncu klavyesi, reflekse dayalı oyunlarda en güçlü silahınız olacak! Monster Pusat serisi gaming klavye ile mücadelelerinizi daima zaferle noktalayın!www.monsternotebook.com.tr
Hüğğ özür dilerim onlara da bakıyorum Logtiech g410 çok benlik değil gibi ama araştıracağım, K55 zaten listemde, Bütçeyi birazcık artırmam zor gibi max 580 falan Çüşme bana lüyfen Mr. ÇikohanBu attığım klavyeleri bulmak için 7dk'mı verdim ve sen böyle bir yorum mu attın. Çüstüm!
Türkiye'ye getirdiniz de biz mi almadık bre insafsızlar! Ailem sıcak bakmıyor :/https://www.monsternotebook.com.tr/pusatklavye/monster-pusat-k3-pro/
mekanik olarak önerim bu
klavye olarak önerim k55
ama asıl gönlümden geçen...
BGK87GAMAKAY K87 Mekanik Klavye 87 Tuşlu Hot Swappable Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Şeffaf Cam Taban Gateron Anahtarı ABS İki Renkli Anahtar RGB Oyun Klavyesi
Yalnızca US$104.99, en iyi GAMAKAY K87 Mekanik Klavye, 87 tuşlu Çalışırken Değiştirilebilir Type-C Kablolu USB 3.1 NKRO Yarı Saydam Cam Tabanlı Gateron Switch ABS İki Renkli Tuş Başlıklı RGB Oyun Klavyesidir. Oyun oynamak ve yazmak için mükemmeldir ve size keyifli bir deneyim sunar. online satış...www.banggood.com
bu kod ile 50 TL düşüyor