tamer oyunda
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,658
699’a satılıyordu. Stok gelirse tekrar 699 olur diye düşünüyorum.750 altına bulamadım valla.
699’a satılıyordu. Stok gelirse tekrar 699 olur diye düşünüyorum.750 altına bulamadım valla.
Cloud 2 indirimdeydi geçen 692TL'ye indirim bekleyip alabilirsiniz de ülkede hiç bir şey düşmüyor .d750 altına bulamadım valla.
Cloud 2 indirimdeydi geçen 692TL'ye indirim bekleyip alabilirsiniz de ülkede hiç bir şey düşmüyor .d
Zaten alpha x beni idare ediyor indirim bekleyeceğim699’a satılıyordu. Stok gelirse tekrar 699 olur diye düşünüyorum.
Hadi ya. İnşallah gelir.Hepsiburada'dan 599TLye Cloud Silver almıştım eğer bekleyebilirsen belki stok geldiğinde aynı fiyatta olabilir.
https://www.itopya.com/hyperx-cloud-stinger-core-71-for-PC-gaming-kulaklik/ bundan bahsediyorsan stokta var ve daha ucuz.Hepsiburada'dan 599TLye Cloud Silver almıştım eğer bekleyebilirsen belki stok geldiğinde aynı fiyatta olabilir.
Mic test bulamadım ya699’a satılıyordu. Stok gelirse tekrar 699 olur diye düşünüyorum.
Ah be Fury Xtüm stokları bitti, 1-2 ay sonra ikinci nesil gelecek ama onu bekler misin bilemem
![]()
2. Nesil olayı kesinleştiyse beklenir.Ah be Fury Xtüm stokları bitti, 1-2 ay sonra ikinci nesil gelecek ama onu bekler misin bilemem
![]()
Bir de pedlerle ilgili verdiğin bilgi doğruysaAh be Fury Xtüm stokları bitti, 1-2 ay sonra ikinci nesil gelecek ama onu bekler misin bilemem
![]()
790'a bu var.Yayın açacağım ve Valorant oynayacağım. 600-650 TL ye ne alabilirim? İndirim bekleyebilirim acelem yok 2-3 Ay. Sürekli wireless için konu açıyordum wireless zorunlu değil.
@Furkan Aslan , @keremcnsz24 , @Tost Kayaoğlu , @Barry Allen , @Yasin Çelik , @BugraSamet , @ArdaM
Baba çok para ya. 650 diyorum 800 diyorsun.
Yayın açacağım ve Valorant oynayacağım. 600-650 TL ye ne alabilirim? İndirim bekleyebilirim acelem yok 2-3 Ay. Sürekli wireless için konu açıyordum wireless zorunlu değil.
@Furkan Aslan , @keremcnsz24 , @Tost Kayaoğlu , @Barry Allen , @Yasin Çelik , @BugraSamet , @ArdaM
www.google.com