H hefezwu 80+ Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 56 Reaksiyon skoru 23 14 Kasım 2021 #1 Kesinlikle mekanik olsun istiyorum ve razer klavler gibi kendi yazilimindan isik ayarlari,makro ayari vs yapilsin istiyorum ne alabilirim
Kesinlikle mekanik olsun istiyorum ve razer klavler gibi kendi yazilimindan isik ayarlari,makro ayari vs yapilsin istiyorum ne alabilirim
Serkan Alpay 80+ Bronze Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 752 Reaksiyon skoru 177 15 Kasım 2021 #2 Mekanik ve RGB. REDRAGON Redragon K586-PRO BRAHMA Mechanical Keyboard , Tactile & Light-speed Fast Optical Blue Switche Türkçe Klavye - inventus REDRAGON Redragon K586-PRO BRAHMA Mechanical Keyboard , Tactile & Light-speed Fast Optical Blue Switche Türkçe Klavye inventus.com.tr
Mekanik ve RGB. REDRAGON Redragon K586-PRO BRAHMA Mechanical Keyboard , Tactile & Light-speed Fast Optical Blue Switche Türkçe Klavye - inventus REDRAGON Redragon K586-PRO BRAHMA Mechanical Keyboard , Tactile & Light-speed Fast Optical Blue Switche Türkçe Klavye inventus.com.tr
equinoxx Cezalı 80+ Bronze Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 1,600 Reaksiyon skoru 908 15 Kasım 2021 #3 hefezwu yazmış: Kesinlikle mekanik olsun istiyorum ve razer klavler gibi kendi yazilimindan isik ayarlari,makro ayari vs yapilsin istiyorum ne alabilirim Devamı için tıklayın... Bilek desteği ve fiyatına göre net f/p klavye. Kullanıyorum memnunum. GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
hefezwu yazmış: Kesinlikle mekanik olsun istiyorum ve razer klavler gibi kendi yazilimindan isik ayarlari,makro ayari vs yapilsin istiyorum ne alabilirim Devamı için tıklayın... Bilek desteği ve fiyatına göre net f/p klavye. Kullanıyorum memnunum. GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.929,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com