kesmetepe.comu japon sitesi yapmışlar üzüldüm
Sil onu geri videoyukesmetepe.comu japon sitesi yapmışlar üzüldüm
Hocam '' Benim tek diyeceğim şey yiyin efendiler yiyin. '' bu cümle her şeyi açıklıyor zaten. Tartışmaya sebebiyet verebilecek bir yorum yani. Ayrıca dediğim gibi teknoloji forumu burası, şimdi gidip futbol konuşulan yerde ben de gidip ''abi 1 milyar tl ye köprü yapılmış ne gerek vardı'' desem uygun olur mu? Yeri olmadığı için tepki çekerim normal olarak.Gündem başlığı altında açtım konuyu. Siyaset’te yapmadım olan bir haberi söylüyorum.
ne oldu ki ?Sil onu geri videoyu
Boşverne oldu ki ?
Konu ile alakası nedir?kesmetepe.comu japon sitesi yapmışlar üzüldüm
statı falan geç aga öyle bir para birimini nası borçlandı ?Amacım olay çıkartmak vs değil sadece yorumlarınızı alacağım herhangi bir partiye art niyetim yoktur, sadece yorumlarınızı almak istedim. Benim tek diyeceğim şey yiyin efendiler yiyin.
Haber Kaynağı: https://www.cumhuriyet.com.tr/haber...elediyesi-209-milyon-TL'ye-stat-yapti-1770425
Bu arada karakter uzunluğu yetmediği için 450 Milyon yazdım aslı 450 Milyon TL
attığı videoda geçiyordu sildirdi geriKonu ile alakası nedir?
çorum belediyesi dursaydı gene anlaşılırdıSen siyaset amaçlı yazmamış olabilirsin fakat öyle algılanıyor. Bari parti belirtmeseydin.
Yanlış konu sanırımALT YAPI YAPTRISANA **Rs-sr**cçcoa aaaaaaaaa delircem laaaaaaaaaaaan TÜM TÜRKİYEYE ALT YAPI DÖŞEYİN LAN