450 tl bütçe oyun önerisi

Reaksiyon skoru
1,095
Beyler 450 tl var epic,voidu,steam vs. Platformlardan oyun önerisi istiyorum şuanlık aklımda rdr2 bannerlord ve metro exodus var eklemem veya çıkartmam gereken bişey var mıdır sizce

Beyler 450 TL var epic,voidu,steam vs. Platformlardan oyun önerisi istiyorum şuanlık aklımda rdr2 bannerlord ve metro exodus var eklemem veya çıkartmam gereken bişey var mıdır sizce
rdr2 ve stardew valley. stardew da 2k yı aşkın saatim var. kesinlikle alınır

Hocam epicte göremedim oyunu hangi platformda link atar mısınız

Beyler 450 TL var epic,voidu,steam vs. Platformlardan oyun önerisi istiyorum şuanlık aklımda rdr2 bannerlord ve metro exodus var eklemem veya çıkartmam gereken bişey var mıdır sizce
Online seviyorsan r6 da ekleyebilirsin ama bence alinabilecek en verimli sepet olmuş.

Ac valhalla alınır mı ya
Bannerlord ile karşılaştırılabilir bu oyunlar arasında sadece. Onun yerine koyacaksaniz hangisini daha çok istiyorsaniz onu alın. Ha yanlarına eklenir mi? Eklenir.

Ac Valhalla yı almayabilirim birde söylemeyi unutmuşum nays epic ve steama %20 indirim yapıyor onunla birlikte 450 TL bütçe

aga epicte god of war 300 tl'ye denk geliyordu sirek yapıştırdım valla indimlerde 10/01/2024 e kadar devam ediyor epicte birde rdr2 veya uncharted hırsız mirası koleksiyonu vardı onu alacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,459
Üyeler
184,628
Son üye
EbubekirTaşdemir
Geri