MuerteMiguel
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 213
- Bütçe
- 4500
Merhaba arkadaşlar bu fiyat civarlarında laptop lazım oyun için değil oyun pc'm var ama kötüde olmaması lazım anlayanlar bulabilirmi lütfen 
Knk kullanım amacı ne olacak ?Merhaba arkadaşlar bu fiyat civarlarında laptop lazım oyun değil oyun pc'm var ama kötüde olmaması lazım anlayanlar bulabilirmi lütfen![]()
Oyun diyemez yaKnk kullanım amacı ne olacak ?
vay canınaaaa knk sen neden herşeye muhalefetsin ?Oyun diyemez ya
ev kullanımı fln ama ram 8 arıyorumda bulamadımKnk kullanım amacı ne olacak ?
ev kullanımı ise o bütçede tablet daha mantıklı knk 4500 e fazla iyi laptoplar yok ama iyi tabletler varev kullanımı ama arada oyun fln ram 8 arıyorumda bulamadım
"şey" ayrı yazılır.vay canınaaaa knk sen neden herşeye muhalefetsin ?
tabletten nefret ederimev kullanımı ise o bütçede tablet daha mantıklı knk 4500 e fazla iyi laptoplar yok ama iyi tabletler var
tamam bay türkçe protector böyle yazınca ne oluyor ülkeyi mi kurtarıyorsun anlaşılır bir biçimde yazılsın yeter forumda olmasak bu şekilde açıklamazdım ama neyse"şey" ayrı yazılır.
5000 tl civarı laptoplar ile oyun oynanmaz. En fazla lol cs goev kullanımı fln ama ram 8 arıyorumda bulamadım
hacı sen neden bu kurallara dikkat ediyorsun öyle yazsa ne olacak tamam düzgün yazsa daha iyi ama bence karışma"şey" ayrı yazılır.
https://www.gittigidiyor.com/dizust...m_source=epey&utm_medium=ocs&utm_campaign=cpc bu alınır mı? ?tamam bay türkçe protector böyle yazınca ne oluyor ülkeyi mi kurtarıyorsun anlaşılır bir biçimde yazılsın yeter forumda olmasak bu şekilde açıklamazdım ama neyse