ölçmedim açıkcası , corsair nightsword kullanıyorum bozuldu . onlar biraz büyük mouse
Şuanlık aj159 pro ile idare ediyorum ancak bana küçük geliyor gibi

WAIZOWL OGM Pro v2 Kanagawa Wave Mouse
Pro V2 versiyonu OGM Pro’dan %28 daha hafiftir, daha çevik, duyarlı bir his sağlar ve daha sürükleyici bir oyun deneyimi için oyuncuların kontrolünü artırır.

Bu fiyata daha iyisi yok, ergo bir mouse ve palm grip için bire bir. Güzel renk seçimleri var ve 8k desteklemekle beraber hiçbir mouse modelinde olmayan, çok kaliteli bir coating'e sahip. Bataryası bayağı uzun gidiyor ve Gaming.Gen.TR'de olduğundan 1000 tl daha ucuz. Ben 1-2 hafta önce Deathadder v3 Pro'dan geçtim bu modele, iyiki geçmişim hayatımın en doğru kararı. Razer'dan ise hiçbir mouse almayın, hepsi yanında %50 şansla scroll sorunuyla geliyor ve kullandıkça çekilmez düzeyde artıyor. Garantiye verirseniz de benim yaşadığıma göre bilkom garanti raporu bile vermeden fareyi size olduğu gibi geri gönderiyor. İkinci kez garantiye verince de iade hakkı kazandığımdan direk iade edip bu modeli aldım. Razer'dan ancak Deathadder v4 Pro çıkınca alınabilir, o muhtemelen kusursuz fakat tuzlu olacak olsa bile scrolllar artık kalitesiz değil optik. Diğer Razer modellerini de almak istiyorsanız içini açıp encoder'ını yurtdışından alabildiğiniz bir TTC 15mm Gold Dustproof encoder ile değiştirebilirsiniz. Tabii bunun için lehim deneyimi zorunlu.