Kankam bütçe yetmedi şuan 2.5K biriktirdim inşallah bidaki indirimden 2060S almayı planlıyorum ama iyiki almışım HD7700 benim önceki sistemdeki kartımdı onun haricileri aldım işte 3K ya şuan sadece anakart+işlemci 3 Khoşbuldum hd ekran kartlı agam benim (olm sistemi alırken ekran kartını mı unuttun bozuldu mu noldu bu fantazi ney)
aga biriktir rx6800 falan al 4k olursa eğer imkanın varsa az çalış hatta iş yerindeKankam bütçe yetmedi şuan 2.5K biriktirdim inşallah bidaki indirimden 2060S almayı planlıyorum ama iyiki almışım HD7700 benim önceki sistemdeki kartımdı onun haricileri aldım işte 3K ya şuan sadece anakart+işlemci 3 K![]()
4000 TL
i
Kanka besler herhalde işlemcim de PSU yetmezaga biriktir rx6800 falan al 4k olursa eğer imkanın varsa az çalış hatta iş yerinde
bi de monitör alcam dahaaga biriktir rx6800 falan al 4k olursa eğer imkanın varsa az çalış hatta iş yerinde
knk psu besler de monitör ney senin ilk ekran kartını al monitör çok önemli değil arkadaşım tvden oynuyor memnun :dPollux 3AN - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3AN masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.comMesaj otomatik birleştirildi:
Kanka besler herhalde işlemcim de PSU yetmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
bi de monitör alcam daha
monitör 17 inch mi ne kanka samsungun meşhur monitörü sağ alt köşesinde mavi düğme olanknk psu besler de monitör ney senin ilk ekran kartını al monitör çok önemli değil arkadaşım tvden oynuyor memnun :d
yapma be mon.tör de kötüymüş işin iş aga para biriktirme hızın ne yanı bir ayda ne kadar biriktirebilirsinmonitör 17 inch mi ne kanka samsungun meşhur monitörü sağ alt köşesinde mavi düğme olan
Kanka borsa oynuyorum açıkçası ona bağlı 3K oldu dünden beri meselayapma be mon.tör de kötüymüş işin iş aga para biriktirme hızın ne yanı bir ayda ne kadar biriktirebilirsin
SSD sata ise yüksek ihtimal kronik sorunlu,modelini tam yazar mısınız?gigabayte b450m s2h v2
sandisk 240 gb ssd
amd radeon rx 570 8 gb oc
gskill ddr4 8gb cl 16 3000 mhz ram ram x2
amd ryzen 3 3100
arkadaşıma PC topluyorum bu sisteme 450w 80+ psu yeterli midir?
Yarısından fazlasına oynama ama hepsini kaybedersin falan Allah korusunKanka borsa oynuyorum açıkçası ona bağlı 3K oldu dünden beri mesela![]()
Yok hocam bilgime güveniyorum da dediğiniz gibi temkinli davranmak gerekYarısından fazlasına oynama ama hepsini kaybedersin falan Allah korusun
Aman hocam valla 3k az para değil siz temkinli olun nasıl biliyorsanız öyle yapın amaYok hocam bilgime güveniyorum da dediğiniz gibi temkinli davranmak gerek
Aynen öyle kankam aman allah korusunAman hocam valla 3k az para değil siz temkinli olun nasıl biliyorsanız öyle yapın ama