45800TL RTX5070 SİSTEM ALINIR MI

Bitfenix a1 soğutucu yap
Ryzen 5 7600 yap fiyat düşüyor ama daha iyi işlemci
400tl daha verip çok daha hızlı Kingston
Ramler zaten 16x2 6000mhz cl30
Anakartı b650m r yap

50k oluyor

45k ya kısa ömürlü soket kötü 16gb ram işlemci soğutucusuz almaktan iyi
sizce 50k ya bu mu yoksa attığım rx9070xt li sistem mi o fiyat bandına cıkarsam hangisini tercih etmeliyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Bitfenix a1 soğutucu yap
Ryzen 5 7600 yap fiyat düşüyor ama daha iyi işlemci
400tl daha verip çok daha hızlı Kingston
Ramler zaten 16x2 6000mhz cl30
Anakartı b650m r yap

50k oluyor

45k ya kısa ömürlü soket kötü 16gb ram işlemci soğutucusuz almaktan iyi
Bu sistemin parca kalitesi daha iyi, butce cok zor cikiyorsa sogutucyu rampage yapsan da olur bence sogutur.Benim arkadasta akvaryum kasa + excavator v90 var 70 ustu gormuyor 14400f ile.7600 daha sicak desek 75 ustu gormez bu da.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama alabiliyorken 500 lira daha verip bitfenix almak daha mantikli

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bu sistemin parca kalitesi daha iyi, butce cok zor cikiyorsa sogutucyu rampage yapsan da olur bence sogutur.Benim arkadasta akvaryum kasa + excavator v90 var 70 ustu gormuyor 14400f ile.7600 daha sicak desek 75 ustu gormez bu da.

Ama alabiliyorken 500 lira daha verip bitfenix almak daha mantikli
hocam peki sizce 9070xt li sistem mi yoksa raider sistem mi o fiyat bandında

Benim kendi sistemim mi?

corax daha iyi.Coraxin anakarti daha iyi, ramleri daha iyi, ssdsi daha iyi(benim attigimdaki)
anladım 50k bandına cıkarsam onu tercih edicem o zaman. 45 bandında kalırsam attığım sistemden daha iyisi var mıdır o civarda

sistem bu. 45 bandında başka rtx 5070li bir sistem bulamadım. bu sistem iyi midir başka tavsiyeniz var mı bütcem maks 45
DLSS4 ve diğer özellikleri için alınır ama sanki 45K çok gibi hocam hazır sistemlere pek alışkın değilim :D

anladım 50k bandına cıkarsam onu tercih edicem o zaman. 45 bandında kalırsam attığım sistemden daha iyisi var mıdır o civarda
bence zorlayıp 50k çıkın 5k farkla çağ atlıyor sistem resmen gerekirse biraz bekletin parayı biriktirin.

Hocam ben olsam hayatta almam o sistemi, kalitesiz olmasini istemem yani.Ama illa alicam param da cikmiyo derseniz alin

bence zorlayıp 50k çıkın 5k farkla çağ atlıyor sistem resmen gerekirse biraz bekletin parayı biriktirin.
ev taşıma mevzusu var bide normalde bütcem 40k 45i zorluyorum

Hocam ben olsam hayatta almam o sistemi, kalitesiz olmasini istemem yani.Ama illa alicam param da cikmiyo derseniz alin
sağolun hocam vazgeçtim ya az daha kıscam bütceyi rx7800xt alıcam ya da cok zorlayıp attığınız 9070xt yi alıcam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri