Bergee
80+ Silver
Şu fiyatlara vergiyide ekleyin vergiyiDonanım Arşivi 6000 TL bandında çıkacak dedi.
Şu fiyatlara vergiyide ekleyin vergiyiDonanım Arşivi 6000 TL bandında çıkacak dedi.
4800 e Tr de var hocam neden ordan alsınki4700 e rx 6500xt al amazonjpden
2el düşünürsen 1650 super var 5e bırakırım 6ay daha garantisi varakşam ekran kartım bozuldu bayağı eskiydi zaten ryzen 3 3100 işlemciye zotac 1650 almayı düşünüyorum hepsiburada da 4599 TL denk geliyor nvidia bir kart almayı düşünüyorum bütçem maksimum 5k tavsiyeleriniz nelerdir
Anladım kusura bakmayın o zaman dün paylaşılmış olması lazım doğrudurBen yazdığımdan en ucuz 5800 e vardı hocam.
9k olmaz ya en kötü ihtimalle bence 7.5k-8k arası olur9k dan aşağı çıkmaz gibi duruyor
Yurt dışından gelen 7 k kartları almak mantıklımı o zaman bu teze göre öyle ama yinede muamma bence ilk çıkışı 7 olmaz diye düşünüyorum .9k olmaz ya en kötü ihtimalle bence 7.5k-8k arası olur
Hocam bu ekran kartı hangi ekran kartına eş değer acaba?Ben yazdığımdan en ucuz 5800 e vardı hocam.
bende zaten en kötü ihtimalle demiştim bencede 7k nın altında olmalıYurt dışından gelen 7 k kartları almak mantıklımı o zaman bu teze göre öyle ama yinede muamma bence ilk çıkışı 7 olmaz diye düşünüyorum .