45bin bandında telefon önerisi

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,084
Xiaomi 15T Pro düşünüyorum benim için şarjı çok önemli kuryelik yapıyorum tüm günü çıkarmasını beklemeyiz ama (10 12 saat çalışıyorum) gözüm sürekli şarjda olsun istemiyorum bütçem 45bin ve çok az üst miktarı.

Xiaomi 15T Pro düşünüyorum benim için şarjı çok önemli kuryelik yapıyorum tüm günü çıkarmasını beklemeyiz ama (10 12 saat çalışıyorum) gözüm sürekli şarjda olsun istemiyorum bütçem 45bin ve çok az üst miktarı.
ben kullanıyorum 15 t pro sorun varsa alabilirim

ben kullanıyorum 15 t pro sorun varsa alabilirim
Ya oyun oynayan birisi değilim instagram,whatsap falan takılıyorum ve günün neredeyse büyük bi kısmını google mapste geçiriyorum. günü kurtarırmı? senin yaşadığın problem varmı

Ya oyun oynayan birisi değilim instagram,whatsap falan takılıyorum ve günün neredeyse büyük bi kısmını google mapste geçiriyorum. günü kurtarırmı? senin yaşadığın problem varmı
hocam bataryası beni 5 gün götürüyor fakat oyun oynarsam o sayı 2 yada 3 güne iniyor batarya konusunda iyi 120 w lık şarjı var 30 dakika gibi bir sürede doluyor ama cihaz biraz ısınıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir problem yaşamadım mükemmel telefonun işlemcisi şu anda dünyanın en iyi 3. mü 4. mü işlemcisi diye hatırlıyorum (yanlış olabilirim) ben aldığımda en iyi 2. işlemciydi

an itibariyle 53k s25+ kaybetmiş bulunmaktayız samsung applea dönüşüyor :ROFLMAO: :ROFLMAO:
epeyde yanlış yazmışlar trendyolda 53k s25+ var ona bakabilirsin bütçe çıkarsa
xiaomi yazılımından kaynaklı şarjı daha hızlı yer bence batarya da aşırı uzun ömürlü olmaz
16e 17e falan bakabilirsin ama tek pil işlemcisi ön planda

Son düzenleme:
hocam bataryası beni 5 gün götürüyor fakat oyun oynarsam o sayı 2 yada 3 güne iniyor batarya konusunda iyi 120 w lık şarjı var 30 dakika gibi bir sürede doluyor ama cihaz biraz ısınıyor

bir problem yaşamadım mükemmel telefonun işlemcisi şu anda dünyanın en iyi 3. mü 4. mü işlemcisi diye hatırlıyorum (yanlış olabilirim) ben aldığımda en iyi 2. işlemciydi
90w diye biliyorum ama?

şu an geriledi a19 pro 9500 8 gen 5 8 elite var

ben s25 kullanıyorum öneririm. bütçe çıkıyorsa plus da bakabilirsin onun pili daha iyi olur senin için ama s25 de iyi

45kya 15t pro 12/512 cok dengeli bir cihaz. fakt senin icin batarya oncelikli oldugu icin kameradan biraz odun verip bataryaya yuklenmen daha mantikli olabilir.

50.999tlye oneplus 15R 12/512 inceleyebilirsin. batarya suresi olarak da en iyi telefonlardan biridir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,057
Üyeler
190,685
Son üye
islamsoylu
Geri