ben kullanıyorum 15 t pro sorun varsa alabilirimXiaomi 15T Pro düşünüyorum benim için şarjı çok önemli kuryelik yapıyorum tüm günü çıkarmasını beklemeyiz ama (10 12 saat çalışıyorum) gözüm sürekli şarjda olsun istemiyorum bütçem 45bin ve çok az üst miktarı.
Ya oyun oynayan birisi değilim instagram,whatsap falan takılıyorum ve günün neredeyse büyük bi kısmını google mapste geçiriyorum. günü kurtarırmı? senin yaşadığın problem varmıben kullanıyorum 15 t pro sorun varsa alabilirim
hocam bataryası beni 5 gün götürüyor fakat oyun oynarsam o sayı 2 yada 3 güne iniyor batarya konusunda iyi 120 w lık şarjı var 30 dakika gibi bir sürede doluyor ama cihaz biraz ısınıyorYa oyun oynayan birisi değilim instagram,whatsap falan takılıyorum ve günün neredeyse büyük bi kısmını google mapste geçiriyorum. günü kurtarırmı? senin yaşadığın problem varmı
bir problem yaşamadım mükemmel telefonun işlemcisi şu anda dünyanın en iyi 3. mü 4. mü işlemcisi diye hatırlıyorum (yanlış olabilirim) ben aldığımda en iyi 2. işlemciydiYa oyun oynayan birisi değilim instagram,whatsap falan takılıyorum ve günün neredeyse büyük bi kısmını google mapste geçiriyorum. günü kurtarırmı? senin yaşadığın problem varmı
90w diye biliyorum ama?hocam bataryası beni 5 gün götürüyor fakat oyun oynarsam o sayı 2 yada 3 güne iniyor batarya konusunda iyi 120 w lık şarjı var 30 dakika gibi bir sürede doluyor ama cihaz biraz ısınıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir problem yaşamadım mükemmel telefonun işlemcisi şu anda dünyanın en iyi 3. mü 4. mü işlemcisi diye hatırlıyorum (yanlış olabilirim) ben aldığımda en iyi 2. işlemciydi
şu an geriledi a19 pro 9500 8 gen 5 8 elite varhocam bataryası beni 5 gün götürüyor fakat oyun oynarsam o sayı 2 yada 3 güne iniyor batarya konusunda iyi 120 w lık şarjı var 30 dakika gibi bir sürede doluyor ama cihaz biraz ısınıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir problem yaşamadım mükemmel telefonun işlemcisi şu anda dünyanın en iyi 3. mü 4. mü işlemcisi diye hatırlıyorum (yanlış olabilirim) ben aldığımda en iyi 2. işlemciydi
120 de var90w diye biliyorum ama?
s25 sıfırlarının fiyatı absürt pahalı bi türlü inmediben s25 kullanıyorum öneririm. bütçe çıkıyorsa plus da bakabilirsin onun pili daha iyi olur senin için ama s25 de iyi
ben 256gb olanını önsiparişte öğrenci indirimiyle aldım 45knin altındaydı güncel fiyatları bilmiyorum ama elbet düşer diye düşünüyorums25 sıfırlarının fiyatı absürt pahalı bi türlü inmedi
45kya 15t pro 12/512 cok dengeli bir cihaz. fakt senin icin batarya oncelikli oldugu icin kameradan biraz odun verip bataryaya yuklenmen daha mantikli olabilir.Xiaomi 15T Pro düşünüyorum benim için şarjı çok önemli kuryelik yapıyorum tüm günü çıkarmasını beklemeyiz ama (10 12 saat çalışıyorum) gözüm sürekli şarjda olsun istemiyorum bütçem 45bin ve çok az üst miktarı.