45Bin TL Civarında Laptop Arıyorum Mühendislik için(Aga yardım etcek yok mu ya)

4070 önde. 5060 önünde bile. Bu oyunda kartların gücünü görebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4070 ile anca 5070 kıyaslanır. Ulan 2 yıl sonra bir ekran kartı çıkarıyorsun 2 yıl önceki ile aynı güçte. Adamlar artık bütün yatırımı yapay zekaya aktardılar. Muhtemel 2 yıl sonra çıkacak ekran kartı da bugünden farksız olacak. Oyun sektörünün sonuna geldik gibi.
Peki şuan atılan laptoplardan hangisi daha mantıklı

Ben bu ikisi arasında kaldım

Game Garaj alma. Sağdan soldan toplama bir bilgisayar. Hiç bir şekilde alınmaz demiyorum. Geçen hafta 5-15k arası zam yaptı. Bu şekli ile fiyat performans olmaktan uzaklaştı. Alınmaz. Attığınız bilgisayarı 10 gün önce 43k ya satılıyordu

Game Garaj alma. Sağdan soldan toplama bir bilgisayar. Hiç bir şekilde alınmaz demiyorum. Geçen hafta 5-15k arası zam yaptı. Bu şekli ile fiyat performans olmaktan uzaklaştı. Alınmaz. Attığınız bilgisayarı 10 gün önce 43k ya satılıyordu
Peki Erazer?

hocam elimde gamegaraj slayer 5060 ryzen 9 8940hx 32gb ram 1tb ssd 300hz 2k ekran 8 agustos 2025te alınmış laptop var 55bin tl fiyatı var kutu fatura garanti mevcut sıfır gibi

4070 önde. 5060 önünde bile. Bu oyunda kartların gücünü görebilirsin.

4070 ile anca 5070 kıyaslanır. Ulan 2 yıl sonra bir ekran kartı çıkarıyorsun 2 yıl önceki ile aynı güçte. Adamlar artık bütün yatırımı yapay zekaya aktardılar. Muhtemel 2 yıl sonra çıkacak ekran kartı da bugünden farksız olacak. Oyun sektörünün sonuna geldik gibi.
Bu masaüstü.
41e victusu alın geçin gamegaraja falan bulaşmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,155,695
Üyeler
183,776
Son üye
Cowboy Bebop
Geri