45k Bütçe Laptop Önerisi

bence acer hem ekranı güzel hemde sıvı metalli ama bana soracak olsan 4060 leptop araştırırdım bu fiyata

bence acer hem ekranı güzel hemde sıvı metalli ama bana soracak olsan 4060 leptop araştırırdım bu fiyata
maksimum 45k ya çıkabiliyorum o fiyatlarda da victus ve loq geliyor ikiside kronik temiz bir model almak istiyorum kronik bazından bir tavsiyen varsa dinlerim

o tarz markalar bana pek güven veremedi uzun süre kullanacağım bir laptop olacak
O tarz dedigin su an forumdaki cogu kisi onu oneriyor o butceye 4050 almak tam bir fiyasko kanka youtubede de incelemesi var 2 saatlik gayet sessiz ve soguk calsiiyor bence ona bir bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O tarz dedigin su an forumdaki cogu kisi onu oneriyor o butceye 4050 almak tam bir fiyasko kanka youtubede de incelemesi var 2 saatlik gayet sessiz ve soguk calsiiyor bence ona bir bak
Ben de onu alicam muhtemelen

Karar verdin mi hocam? Ben de 17 inç istiyorum bu yüzden de 4060 yerine 4050 geliyor. Çok kararsız kaldım ben de

Merhabalar. Ben Acer Nitro 17 satın aldım. Şu an için gayet memnunum. Fan sesi gelmiyor. Ekran büyüklüğü çok memnun etti doğal olarak. Kurulumu da kolay oldu fazlasıyla. Sorun varsa yanıtlarım.

Merhabalar. Ben Acer Nitro 17 satın aldım. Şu an için gayet memnunum. Fan sesi gelmiyor. Ekran büyüklüğü çok memnun etti doğal olarak. Kurulumu da kolay oldu fazlasıyla. Sorun varsa yanıtlarım.
Durumu nasil herhangi bir sikintisi var mi fanlarda performansta ekranda

Geri