akashifudou
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
monitorun cok da abarti olmasina gerek yok paramin buyuk kismini bilgisayara odaklamak istiyorum butce 45k hazir sistem de atabilirsiniz
dostum çok açık uçlu bi istek bu . sistemle genelde ne oynayacaksın ? monitörden beklentin ne ? 2k mı olucak 1080pmi vs vs birsürü önemli soru var önce cevaplaman gerekenmonitorun cok da abarti olmasina gerek yok paramin buyuk kismini bilgisayara odaklamak istiyorum butce 45k hazir sistem de atabilirsiniz
genel olarak valorant tarzi seyler oynarim tek kisilik seyler oynuyorum onun disinda suana kadar hep 1080p kullandim 2k alirsam basima ne gelir bilmiyorum ondan 1080pden devam edesim vardostum çok açık uçlu bi istek bu . sistemle genelde ne oynayacaksın ? monitörden beklentin ne ? 2k mı olucak 1080pmi vs vs birsürü önemli soru var önce cevaplaman gereken
45K toplam bütçede DDR4 sistem mi öneriyorsun?Donanım Arşivi bugün bir monitör paylaştı 3999₺, hepsiburada premium ile 2999₺ oluyor, monitör olarak o işini görür.
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
Sistem fiyatları son bir haftada epey uçtu Ram/Ssd fiyatları sağolsun.
Güncelde tüm oyunları oynayabilecek bir sistem istersen
https://www.REFERAL LİNK!7TsuAujYSN/
Uygun yollu sistem bu olabilir ancak ileride çok fazla parçayı güncellemen gerekir ve sana ilk gönderdiğim sistem kadar iyi bir performans bekleme açıkçası
![]()
Sinerji Function Sapphire Radeon RX9060 Pulse 8GB Intel Core i3 13100F 16GB DDR4 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji Function Sapphire Radeon RX9060 Pulse 8GB Intel Core i3 13100F 16GB DDR4 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Hocam allah aşkına 45K bütçe ile tüm ekipmanlar dahil sistemi toplarken ne bekliyorsun?45K toplam bütçede DDR4 sistem mi öneriyorsun?
Hocam allah aşkına 45K bütçe ile tüm ekipmanlar dahil sistemi toplarken ne bekliyorsun?
DDR5 Platformda bu iki sistemde olabilir
INTEL I3 13100F - RTX 5060 - H610M - 480GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I3 13100F - RTX 5060 - H610M - 480GB M.2 SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.com.tr
hocam sadece monitor lazim baska ekipmana ihtiyacim yok daha yuksek seyler onerebilirsiniz yani
Götürür hocamhttps://www.REFERAL LİNK!IbuvQPSnA5/
Hocam o zaman o paraya alabileceğin en temiz sistem bu olur şuan. Uzun vadeli götürür bu