4700 TL Ekipman (Kulaklık, mouse, klavye)

Tokia

80+
Reaksiyon skoru
42
Bütçe
4700
(Konuyu klavye üzerinden açtım çünkü genel olarak bulamadım.)

Selam, yeni bir bilgisyaar alacağım ve ekipmanlar için kalan param bu kadar ben şahsen kulaklık için bunu, mouse için bunu ve son olarak klavye için ise bunu buldum. Yani genellikle FPS oyunları oynadığım için ekipmanları iyi seçmek istiyorum. Bir de klavye için %60 ya da %75 klavyeler bana kullanışlı gelmiyor. Az çok baktım fakat tam emin olamadığım için bu konuyu açmak istedim.

Son düzenleme:
Attığın mouse 'minus' modeli yani normalden küçük oluyor mouse. Zaten glorius model o çok büyük bir mouse değil eli çok küçük olanlar için haberin olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık linki klavyeye atıyor

Attığın mouse 'minus' modeli yani normalden küçük oluyor mouse. Zaten glorius model o çok büyük bir mouse değil eli çok küçük olanlar için haberin olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulaklık linki klavyeye atıyor
Kulaklık linkini düzelttim.

Mouse'nin öyle olduğunu biliyorum 2-3 arkadaşım daha kullanıyor ve memnun okduklarını söylüyorlar. Klavye nasıl sizce?

Kulaklık linkini düzelttim.

Mouse'nin öyle olduğunu biliyorum 2-3 arkadaşım daha kullanıyor ve memnun okduklarını söylüyorlar. Klavye nasıl sizce?
Mouse zaten çok güzel ama önerim minus modeli almaman normal modeli daha iyi bana sorarsan

Geri