Neler Yeni

475 TL ye daha iyi bir bilgisayar toplanabilir mi?

aakif

80+ Bronze
@bruhmettin kızgın atma sebebin? DDR2 Sistem valorant oynamaz gerçek bu boşuna kızgın atmanın anlamı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl oldu o iş anlatsana merak ettim.
Gerçekten oynatmaz
adam köye bırakıcam diyo da zaten ets oynayacak
Bunu bir kenara bırakıp bruhmettin den valorant oynatan bi sistem dizmesini rica edeceğim 475 e

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
babam herşeye kanmasaydı ve gtx 780 ve ryzen 3 3100 sistemimi bilgisayarcıya bırakıp pentium 4 sistem almasaydı bu konuyu açma gereği duymazdım.
Nedense bize çok kazık atıyorlar ya.
Garibanız diye mi?

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
@bruhmettin kızgın atma sebebin? DDR2 Sistem valorant oynamaz gerçek bu boşuna kızgın atmanın anlamı yok.

nasıl oldu o iş anlatsana merak ettim.
şimdi ben apuları şamarlayacak bir sistem toplamıştım 2. elden 3100 tl ye gtx 780 li ryzen 3 lü fsp hydro k lı falan bi sistem toplamıştım babamda ben köydeyken bana hiç ama hiç güvenmediği için bilgisayarcıya götürmüş bilgisayarı bilgisayarcıda yok şusu bozulur yok şusu çin malı falan gibi şeyler diyip pentium 4 lü sistem vermiş babamda benim 780 li sistemi bırakıp pentium 4 sistem almış ve pentium 4 lü sistem için benim sistem + 100 lira vermiş

aakif

80+ Bronze
şimdi ben apuları şamarlayacak bir sistem toplamıştım 2. elden 3100 TL ye gtx 780 li ryzen 3 lü fsp hydro k lı falan bi sistem toplamıştım babamda ben köydeyken bana hiç ama hiç güvenmediği için bilgisayarcıya götürmüş bilgisayarı bilgisayarcıda yok şusu bozulur yok şusu çin malı falan gibi şeyler diyip pentium 4 lü sistem vermiş babamda benim 780 li sistemi bırakıp pentium 4 sistem almış ve pentium 4 lü sistem için benim sistem + 100 lira vermiş
hocam pentium sistemdeki ekran kartı nedir

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
şimdi ben apuları şamarlayacak bir sistem toplamıştım 2. elden 3100 TL ye gtx 780 li ryzen 3 lü fsp hydro k lı falan bi sistem toplamıştım babamda ben köydeyken bana hiç ama hiç güvenmediği için bilgisayarcıya götürmüş bilgisayarı bilgisayarcıda yok şusu bozulur yok şusu çin malı falan gibi şeyler diyip pentium 4 lü sistem vermiş babamda benim 780 li sistemi bırakıp pentium 4 sistem almış ve pentium 4 lü sistem için benim sistem + 100 lira vermiş
@arda55 gözünü sevm anlat çok merak ediyorum nasıl oldu o iş
kanka biraz anlattım

hocam pentium sistemdeki ekran kartı nedir
pentium 4 ün kendi içindeki ekran kartı harici ekran kartı yok

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Senin için ben sövdüm bilgisayarcıya. Sen günaha girme :)

Top Bottom