Linkini atayım direkt oradan incele hocam şaka bir yana gerçekten satıyorum. Dokunmatik ekranı var 360 derece dönüyor tablet gibi felan da oluyor.Hocam özelliklerini söyler misiniz?
Yok hocam ben bunu kabul edemem hocam olmaz o kadar ucuza verilir miLinkini atayım direkt oradan incele hocam şaka bir yana gerçekten satıyorum. Dokunmatik ekranı var 360 derece dönüyor tablet gibi felan da oluyor.
Lenovo 80S700DWTX yoga 510 core i3 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, lenovo yoga 510 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.
Lenovo 80S700DWTX yoga 510 core i3 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, lenovo yoga 510 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Hemen satın al.www.vatanbilgisayar.com
Laptop piyasası normal sistemler gibi degil ki hocam 1500 TL ye bana atın bunun gibi laptop bekliyorum ??Yok hocam ben bunu kabul edemem hocam olmaz o kadar ucuza verilir mi
Hocam yok aşırı ucuz oldu hocam olmaz yaLaptop piyasası normal sistemler gibi degil ki hocam 1500 TL ye bana atın bunun gibi laptop bekliyorum ??
Hocam kendimi sizi dolandırmış gibi hissederim olmazLaptop piyasası normal sistemler gibi degil ki hocam 1500 TL ye bana atın bunun gibi laptop bekliyorum ??
Bu özelliklerdeki Laptopu 1500TL ye bulursan sana ben alacağım hocam sözüm söz olsun.Hocam yok aşırı ucuz oldu hocam olmaz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam kendimi sizi dolandırmış gibi hissederim olmaz
Bu özelliklerdeki Laptopu 1500TL ye bulursan sana ben alacağım hocam sözüm söz olsun.
Hocam zaten sıkıntı o fazla güçlü laptopu fazla ucuza veriyosunuzBu özelliklerdeki Laptopu 1500TL ye bulursan sana ben alacağım hocam sözüm söz olsun.
GET açıyorum o zaman Sahibinden üzerinden sana hayırlı olsunHocam zaten sıkıntı o fazla güçlü laptopu fazla ucuza veriyosunuz
Sen bi bak anakartta işlemcinin üstünde vida varsa değişiyodurHocam benimki değişmeyenlerden değişmek için anajartı baştan değişmek lazım diye biliyorum
Merak etme böyle birkaçtane daha bilgisayar var bu parayaHocam of yaa peki parayı ilk aldığımda size yazıcam hocam neden yaa hocam kendimi dolandırıcı gibi hissederim