Hocam be.beni dinleyeceğini pek sanmıyorum ama denerim
tosuncuk vs mahalle bilgisayarcısı hangisi alır? bence mahalle bilgisayarcısıHocam be.
Şuanki pentiumlu sistemi satsanız bütçenizin üzerine ekleseniz daha iyi bir sistem toplarız o halde.
Maalesef şuan herkes birbirine kazık atma peşinde.
Kazıklı voyvoda bile böyle kazığa oturtmamıştı insanları.
tabii ki de mahalle bilgisayarcısı.tosuncuk vs mahalle bilgisayarcısı hangisi alır? bence mahalle bilgisayarcısı
Dostum neden geri almadınşimdi ben apuları şamarlayacak bir sistem toplamıştım 2. elden 3100 TL ye gtx 780 li ryzen 3 lü fsp hydro k lı falan bi sistem toplamıştım babamda ben köydeyken bana hiç ama hiç güvenmediği için bilgisayarcıya götürmüş bilgisayarı bilgisayarcıda yok şusu bozulur yok şusu çin malı falan gibi şeyler diyip pentium 4 lü sistem vermiş babamda benim 780 li sistemi bırakıp pentium 4 sistem almış ve pentium 4 lü sistem için benim sistem + 100 lira vermiş
Yok,hayır hocam.780 li sistemin mi?
Elinde halihazırda bir laptop varsa egpu yapabilirsin enazından 9800gt veya 8800gt takabilirsinizdaha iyi bir anakart bulamadım malesef elimdeki laptopda çok drop olmuyor.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bari huyları neydi rahmetlininrahmetli oluyor laptop.