Neler Yeni

475 TL ye daha iyi bir bilgisayar toplanabilir mi?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,068
İsim
göksel yurtcan
daha iyi zor hocam

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
samsundasa olabilir
Ya her Pentium işlemci sattığı kişiden sonra şehir şehir dolaşıyorsa.
Ne de olsa Bilgisayardan anlayan yok,yerim bunları der gezer ülkeyi.

Jnwander

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,237
İsim
Kadir Tunç
şimdi ben apuları şamarlayacak bir sistem toplamıştım 2. elden 3100 TL ye gtx 780 li ryzen 3 lü fsp hydro k lı falan bi sistem toplamıştım babamda ben köydeyken bana hiç ama hiç güvenmediği için bilgisayarcıya götürmüş bilgisayarı bilgisayarcıda yok şusu bozulur yok şusu çin malı falan gibi şeyler diyip pentium 4 lü sistem vermiş babamda benim 780 li sistemi bırakıp pentium 4 sistem almış ve pentium 4 lü sistem için benim sistem + 100 lira vermiş
Keşke hemen gidip alsaydın sistemi,eğer elinde fatura belgesi veya herhangi bir kanıtlayacak bir şey varsa bilgisayarcı itiraz etse bile sen haklı çıkacağın için mecbur vermek zorunda.
Hiçbirini yapamazsan bile polise şikayet edebilirdin,yani adamın yaptığı resmen dolandırıcılık.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
şimdi ben apuları şamarlayacak bir sistem toplamıştım 2. elden 3100 TL ye gtx 780 li ryzen 3 lü fsp hydro k lı falan bi sistem toplamıştım babamda ben köydeyken bana hiç ama hiç güvenmediği için bilgisayarcıya götürmüş bilgisayarı bilgisayarcıda yok şusu bozulur yok şusu çin malı falan gibi şeyler diyip pentium 4 lü sistem vermiş babamda benim 780 li sistemi bırakıp pentium 4 sistem almış ve pentium 4 lü sistem için benim sistem + 100 lira vermiş
Bana olsa babama baba naptın diyip mahalle çocuklarını toplayıp sopalarla bilgisayarcıyı basar,sistemi geri alırdım.Şaka olsun diye demiyorum gerçekten basardım.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Son düzenleme:

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
ama petium 4 sistemi bi övmüş varya adam inandırcam diye afedersin ama g*tünü yırtmış babam zaten baştan inanmıştır da nolur nolmaz keriz buldum kaçmasın diye yapmıştır
adamın babana pc yi verdiğine dağir fatura vs. yoksa git polise böyle böyle benim pc mi çaldı bu adam de geri vermiyor alamıyorum de faturalarını göster sen senin sistemin seve seve alırsın geri üstünede pentiumlu sistem sende kalır :D

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
adamın babana pc yi verdiğine dağir fatura vs. yoksa git polise böyle böyle benim pc mi çaldı bu adam de geri vermiyor alamıyorum de faturalarını göster sen senin sistemin seve seve alırsın geri üstünede pentiumlu sistem sende kalır :D
adam ile ilgili bi bilgi lazım değil mi yeridir adıdır falan

Top Bottom