Neler Yeni

475 TL ye daha iyi bir bilgisayar toplanabilir mi?

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Gerçekten oynatmaz
adam köye bırakıcam diyo da zaten ets oynayacak
Bunu bir kenara bırakıp bruhmettin den valorant oynatan bi sistem dizmesini rica edeceğim 475 e
hocam bi laptop var valorantta 1024x768 çözünürlükte 5 10 fps arası oynayabiliyorum (bela falanda atabiliyorum yaneh :D )

akıllı kuş

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,114
İsim
Cicikuş
şimdi ben apuları şamarlayacak bir sistem toplamıştım 2. elden 3100 TL ye gtx 780 li ryzen 3 lü fsp hydro k lı falan bi sistem toplamıştım babamda ben köydeyken bana hiç ama hiç güvenmediği için bilgisayarcıya götürmüş bilgisayarı bilgisayarcıda yok şusu bozulur yok şusu çin malı falan gibi şeyler diyip pentium 4 lü sistem vermiş babamda benim 780 li sistemi bırakıp pentium 4 sistem almış ve pentium 4 lü sistem için benim sistem + 100 lira vermiş
geri alma imkanın yokmu? afedersin ama babana öyle şeyler dedimki içimden muhtemelen beni haklı bulursun.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
kanka biraz anlattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

pentium 4 ün kendi içindeki ekran kartı harici ekran kartı yok
Hocam bizimkilere kazık atan aynı bilgisayarcı olmasın?
Bende de Pentium 4 var.Ekran kartı da yok.

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Gtxli sistemi alıp pentiumlu sistem veren ve üstüne para alan mahalle bilgisayarcısı firar etti!
ama petium 4 sistemi bi övmüş varya adam inandırcam diye afedersin ama g*tünü yırtmış babam zaten baştan inanmıştır da nolur nolmaz keriz buldum kaçmasın diye yapmıştır

aakif

80+ Bronze
ama petium 4 sistemi bi övmüş varya adam inandırcam diye afedersin ama g*tünü yırtmış babam zaten baştan inanmıştır da nolur nolmaz keriz buldum kaçmasın diye yapmıştır
Babana bunu öğrendikten sonra bişey yaptın mı

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Top Bottom