Neler Yeni

475 TL ye daha iyi bir bilgisayar toplanabilir mi?

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun bari huyları neydi rahmetlinin
özelliklerini soruyom yani belki rahmetliyi geri getirebiliriz o ekran kartlanrını 10tllik işlemci bile destekler sen bi yaz özelliklerini
Yav onu bende biliyorum laptop açılmıyo bile şuanda power ışığı yanıyo ekran siyah en ufak değişiklik yok i3 3217u 4 gb ram işlemcinin igpu su muydu ne deniyodu onu kullanıyorum

Yavuz241

80+ Bronze
şimdi ben apuları şamarlayacak bir sistem toplamıştım 2. elden 3100 TL ye gtx 780 li ryzen 3 lü fsp hydro k lı falan bi sistem toplamıştım babamda ben köydeyken bana hiç ama hiç güvenmediği için bilgisayarcıya götürmüş bilgisayarı bilgisayarcıda yok şusu bozulur yok şusu çin malı falan gibi şeyler diyip pentium 4 lü sistem vermiş babamda benim 780 li sistemi bırakıp pentium 4 sistem almış ve pentium 4 lü sistem için benim sistem + 100 lira vermiş
Ben olsam gider geri isterdim sistemimi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Hüseyin Ali Yıldırım
Yav onu bende biliyorum laptop açılmıyo bile şuanda power ışığı yanıyo ekran siyah en ufak değişiklik yok i3 3217u 4 gb ram işlemcinin igpu su muydu ne deniyodu onu kullanıyorum
Eğer sıkıntı monitördeyse yapacak bişi yok ama ekran kartındaysa zaten egpu ile harici bir ekran kartı takıyosun VGA ile yada HDMI ile harici bir ekrana bağla sorun hala devam ediyorsa sıkıntı ekran kartındadır ama görüntü geliyorsa sıkıntı ekrandadır ve oda bütçeyi çok aşar sen bi bak eğer harici ekranada görüntü gelmiyosa egpu ile laptop zaten tamir olur çünkü sıkıntılı olan ekran kartı yerine fazladan bir ekran kartı takmış oluyorsun

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Eğer sıkıntı monitördeyse yapacak bişi yok ama ekran kartındaysa zaten egpu ile harici bir ekran kartı takıyosun VGA ile yada HDMI ile harici bir ekrana bağla sorun hala devam ediyorsa sıkıntı ekran kartındadır ama görüntü geliyorsa sıkıntı ekrandadır ve oda bütçeyi çok aşar sen bi bak eğer harici ekranada görüntü gelmiyosa egpu ile laptop zaten tamir olur çünkü sıkıntılı olan ekran kartı yerine fazladan bir ekran kartı takmış oluyorsun
Monitörde sorun yok harici ekrwn deneö

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
İşlemcinin içindeki ekran kartında sorun nası olcak ya?

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Hüseyin Ali Yıldırım
İşlemcinin içindeki ekran kartında sorun nası olcak ya?
Sorun İşlemcinin içindeki ekran kartındaysa egpu yapınca zaten harici bir ekran kartı takıyosun sorun yine çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Senin bu konunu gördükçe içim parçalanıyor be aga. Gtx 780 r3 3100e karşılık pentium+100tl nedir...
Çok sinir bozucu bir durum özelliklede adamın geri vermemesi

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
İşlemcinin içindeki ekran kartındaysa egpu yapınca zaten harici bir ekran kartı takıyosun sorun yine çözülür
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok sinir bozucu bir durum özelliklede adamın geri vermemesi
Tamamda işlemcinin içindeki ekran kqrtı bozulur mu ki?

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Al kardeş 2 gün sonra yumruklayarak çöpe atarsın zaten :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Hüseyin Ali Yıldırım
Tamamda işlemcinin içindeki ekran kqrtı bozulur mu ki?
Bilgisayarı sök işlemciye kadar bilgisayarı çalıştır parmağını işlemcinin üstüne koy eğer işlemci ısınıyosa sıkıntı içindeki dahili ekran kartındadır ısınmıyosa işlemci tamamen bozuktur değiştirmen gerekir aynı işlemci olacak şekilde kısıtlıda olsa laptopta işlemci değilştiriliyor çoğu laptopta aynı nesil olması bile yeterli mesela benim eski laptopta i5 2 . nesli işlemci vardı ama onu i7 2 . nesil ile değiştirebiliyordum

arda55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,105
İsim
arda
Bilgisayarı sök işlemciye kadar bilgisayarı çalıştır parmağını işlemcinin üstüne koy eğer işlemci ısınıyosa sıkıntı içindeki dahili ekran kartındadır ısınmıyosa işlemci tamamen bozuktur değiştirmen gerekir aynı işlemci olacak şekilde kısıtlıda olsa laptopta işlemci değilştiriliyor çoğu laptopta aynı nesil olması bile yeterli mesela benim eski laptopta i5 2 . nesli işlemci vardı ama onu i7 2 . nesil ile değiştirebiliyordum
Hocam benimki değişmeyenlerden değişmek için anajartı baştan değişmek lazım diye biliyorum

Top Bottom