480gb SSD sorunsalı

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar cherry Supreme adlı bir sistem düşünüyorum ama SSD çıkmıyormuş bende almak zorundayım 480gb SSD yeter mi sizce bu oyunlara içine fotoğraf falan atmıycam
GTA 5, Pubg, Fortnite,,Csgo,ark survival, borderlands 3 garyys mod,deceit forest

Son düzenleme:
Arkadaşlar cherry Supreme adlı bir sistem düşünüyorum ama SSD çıkmıyormuş bende almak zorundayım 480gb SSD yeter mi sizce bu oyunlara içine fotoğraf falan atmıycam
GTA 5, PUBG, Fortnite,Cod wz,Csgo,ark survival, borderlands 3 garyys mod,deceit forest
ilk etapta yeteceğini düşünüyorum. yetmediği yerde yenisini alarak takviye yapabilirsiniz.

GTA 5, PUBG, Fortnite,Cod wz,Csgo,ark survival, borderlands 3 garyys mod,deceit forest
1 TB HDD almanızı öneriyorum ekstra olarak.

GTA 5 96 GB + COD 120 GB mış + CS:GO 20-30 GB desek + ARK 90 GB'dan fazla yeteceğini sanmıyorum.

GTA 5 96 GB + COD 120 GB mış + CS:GO 20-30 GB desek + ARK 90 GB'dan fazla yeteceğini sanmıyorum.
Ark 60gb knk ayrıca seneye 1tb HDD alacağım ve cod wz yüklemeyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 TB HDD almanızı öneriyorum ekstra olarak.
@FarukKusdil @komiks arkadaşlar cod wz yüklemeyeceğim çok ağır çünkü seneye de 1tb HDD alacağım yetmez mi emin misiniz

@FarukKusdil @komiks arkadaşlar cod wz yüklemeyeceğim çok ağır çünkü seneye de 1tb HDD alacağım yetmez mi emin misiniz
COD indirmeyeceksin neden yazıyorsun. Ark 60mış yanlış hatırlıyormuşum.

ben yeteceği kanaatindeyim şahsi fikrim, ssd yanına depolama alanı olarak kullanmak için 1tb hdd alabilirsiniz işiniz daha kolay olacaktır.

Yeter. Ama bana 2TB Zor yetecek :D

Geri