Neler Yeni

🔥İndirim 498TL PROTEINOCEAN 2 ADET 400 GRAM WHEY

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Alasım var ama markaya hiç güvenmiyorum, ben hiq'cu adamım

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
2 tane aldım sağolun
spor yapıyorsanız günlük en az 120gr protein almanız gerekiyor spor yapmıyorsanız en az 100gr yetelidir bunlar yetmiyorsa elbette işe yaramaz dersiniz. ona göre beslenme programı hazırlayın ve düzgünce uygulayın
kilogram başına hesap daha mantıklı olur mesela 50kg adam 90 gram protein alsa da yeter.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: ANYA

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,765
İsim
Emir
Alasım var ama markaya hiç güvenmiyorum, ben hiq'cu adamım
Marka takıntısı yapan birisi değilim
mysupplement ,alo protein, ssn,torq,hiq,ocean aklıma gelmeyen illa ki vardır başka markalarda denedim.Ocean cidden kötü marka.Aromalı creatine yapan markalara karşı ön yargım var.Sebebiyse creatine aromasız olur,aromalı değil.Bunu bilen ve bilmesine rağmen öyle üreten supplement markasını sevemıyorum.Her şeyde aroma olabilir fakat creatinede olmaması gerek

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,408
İsim
Mert Metshi
mysupplement ,alo protein, ssn,torq,hiq,ocean aklıma gelmeyen illa ki vardır başka markalarda denedim.Ocean cidden kötü marka.Aromalı creatine yapan markalara karşı ön yargım var.Sebebiyse creatine aromasız olur,aromalı değil.Bunu bilen ve bilmesine rağmen öyle üreten supplement markasını sevemıyorum.Her şeyde aroma olabilir fakat creatinede olmaması gerek
ne fark eder ki?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,765
İsim
Emir
ne fark eder ki?
Günlük zaten 5gram alman gerekiyor ve tadı tuzu yok.Aromalı creatinede 5 gram creatine yerine 2.5gram aroma 2.5gr creatine olur(değerler varsayım).Ondan dolayı gerek yok.Her şeyin aromalısı yapan markalar sadece satış planlı geliyor.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Ben de bir çok markayı ben de denedim ancak ocean gerçekten çok kötü. Torq ve hiq çok seviyorum

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK

A_TURAN_A

80+ Bronze
Torq aroması güzel fakat şu gıda dedektifinden sonra biraz huylandım.
gıdadedektifi olayı yalanmış , hardline para vererek düzenlemiş daha sonra markalardan özür dileyip toparlamışlar . Sonra makalede ki Markalar sayfalarından test sonuçlarını ayrıntılı bir şekilde paylaştı . protein tozu bakanlar bewolf , aloprotein ve bpn e bakabilir indirim oluyor bazen yüzde yetmiş gibi.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
TAHA KOÇAK
Tam hatırlamıyorum yalan olmasın fakat onların içerisnde torq ya olablr ya da olmayablr.İnstada vardı fakat göremedim.İnternette de bulamadım
Torq severek kullandığım bir marka, swiss’i denemeyi düşünüyorum

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,765
İsim
Emir
gıdadedektifi olayı yalanmış , hardline para vererek düzenlemiş daha sonra markalardan özür dileyip toparlamışlar . Sonra makalede ki Markalar sayfalarından test sonuçlarını ayrıntılı bir şekilde paylaştı . protein tozu bakanlar bewolf , aloprotein ve bpn e bakabilir indirim oluyor bazen yüzde yetmiş gibi.
Bewolf alınmaz.Zamanında çok ucuzdu hatırlıyorum sonra yavaş yavaş fiyatı çektiler yukarı.Ek olarak bu bilgiye nerden ulaştınız?Sırf para için marka kötülemek bana mantıklı gelmiyorda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Torq severek kullandığım bir marka, swiss’i denemeyi düşünüyorum
Swiss gainer aldım topaklanması çok yok hafif var.Aroması da kurabiyeli miydi neydi ilk defa denediğim için 10 üzerinden 6.5 7 verilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,332
Üyeler
161,267
Son üye
iki yüzlüsünüz olum
Top Bottom