NanyaRevB
80+ Bronze
Dahası
Alasım var ama markaya hiç güvenmiyorum, ben hiq'cu adamım
kilogram başına hesap daha mantıklı olur mesela 50kg adam 90 gram protein alsa da yeter.2 tane aldım sağolun
spor yapıyorsanız günlük en az 120gr protein almanız gerekiyor spor yapmıyorsanız en az 100gr yetelidir bunlar yetmiyorsa elbette işe yaramaz dersiniz. ona göre beslenme programı hazırlayın ve düzgünce uygulayın
Marka takıntısı yapan birisi değilimAlasım var ama markaya hiç güvenmiyorum, ben hiq'cu adamım
ne fark eder ki?Marka takıntısı yapan birisi değilim
mysupplement ,alo protein, ssn,torq,hiq,ocean aklıma gelmeyen illa ki vardır başka markalarda denedim.Ocean cidden kötü marka.Aromalı creatine yapan markalara karşı ön yargım var.Sebebiyse creatine aromasız olur,aromalı değil.Bunu bilen ve bilmesine rağmen öyle üreten supplement markasını sevemıyorum.Her şeyde aroma olabilir fakat creatinede olmaması gerek
Günlük zaten 5gram alman gerekiyor ve tadı tuzu yok.Aromalı creatinede 5 gram creatine yerine 2.5gram aroma 2.5gr creatine olur(değerler varsayım).Ondan dolayı gerek yok.Her şeyin aromalısı yapan markalar sadece satış planlı geliyor.ne fark eder ki?
Hangi marka kaliteliKalitesiz bu marka boş yere alıp kullanırsınız benden demesi
Ben de bir çok markayı ben de denedim ancak ocean gerçekten çok kötü. Torq ve hiq çok seviyorumMarka takıntısı yapan birisi değilim
mysupplement ,alo protein, ssn,torq,hiq,ocean aklıma gelmeyen illa ki vardır başka markalarda denedim.Ocean cidden kötü marka.Aromalı creatine yapan markalara karşı ön yargım var.Sebebiyse creatine aromasız olur,aromalı değil.Bunu bilen ve bilmesine rağmen öyle üreten supplement markasını sevemıyorum.Her şeyde aroma olabilir fakat creatinede olmaması gerek
Torq aroması güzel fakat şu gıda dedektifinden sonra biraz huylandım.Ben de bir çok markayı ben de denedim ancak ocean gerçekten çok kötü. Torq ve hiq çok seviyorum
İzlemedim videoyu atma şansın var mıTorq aroması güzel fakat şu gıda dedektifinden sonra biraz huylandım.
gıdadedektifi olayı yalanmış , hardline para vererek düzenlemiş daha sonra markalardan özür dileyip toparlamışlar . Sonra makalede ki Markalar sayfalarından test sonuçlarını ayrıntılı bir şekilde paylaştı . protein tozu bakanlar bewolf , aloprotein ve bpn e bakabilir indirim oluyor bazen yüzde yetmiş gibi.Torq aroması güzel fakat şu gıda dedektifinden sonra biraz huylandım.
Tam hatırlamıyorum yalan olmasın fakat onların içerisnde torq ya olablr ya da olmayablr.İnstada vardı fakat göremedim.İnternette de bulamadımİzlemedim videoyu atma şansın var mı
Torq severek kullandığım bir marka, swiss’i denemeyi düşünüyorumTam hatırlamıyorum yalan olmasın fakat onların içerisnde torq ya olablr ya da olmayablr.İnstada vardı fakat göremedim.İnternette de bulamadım
Bewolf alınmaz.Zamanında çok ucuzdu hatırlıyorum sonra yavaş yavaş fiyatı çektiler yukarı.Ek olarak bu bilgiye nerden ulaştınız?Sırf para için marka kötülemek bana mantıklı gelmiyorda.gıdadedektifi olayı yalanmış , hardline para vererek düzenlemiş daha sonra markalardan özür dileyip toparlamışlar . Sonra makalede ki Markalar sayfalarından test sonuçlarını ayrıntılı bir şekilde paylaştı . protein tozu bakanlar bewolf , aloprotein ve bpn e bakabilir indirim oluyor bazen yüzde yetmiş gibi.
Swiss gainer aldım topaklanması çok yok hafif var.Aroması da kurabiyeli miydi neydi ilk defa denediğim için 10 üzerinden 6.5 7 verilir.Torq severek kullandığım bir marka, swiss’i denemeyi düşünüyorum