🔥İndirim 498TL PROTEINOCEAN 2 ADET 400 GRAM WHEY

protein tozunun işe yarayıp yaramadığını bile bilmiyorum çok bir işe yaradığını düşünmüyorum ama yinede alıyorum.
Bence yarıyor ben kullanıyorum eğer yeterli protein alıyorsan gerek yok tabi ama tr de biz onu alamayiz yemek ile bunun desteği olmadan ben değişimi gördüm şuan 2. Kutum benim protein tozu olarak 😄

Bence yarıyor ben kullanıyorum eğer yeterli protein alıyorsan gerek yok tabi ama tr de biz onu alamayiz yemek ile bunun desteği olmadan ben değişimi gördüm şuan 2. Kutum benim protein tozu olarak 😄
evet kesinlikle yeterli protein almıyorum. uzun zamandır aralıksız protein tozu kullanıyorum belki bu yüzden yarayıp yaramadığının farkında değilim ama 15kg aldığıma göre yarıyor olabilir😂

evet kesinlikle yeterli protein almıyorum. uzun zamandır aralıksız protein tozu kullanıyorum belki bu yüzden yarayıp yaramadığının farkında değilim ama 15kg aldığıma göre yarıyor olabilir😂
Maşallah ben daha 2kg zor aldım 6 aydır spor yapıyorum gainer de var bende ama midem bulandı bir kere kullandım bıraktım sanırım bir daha baslicam ona

Maşallah ben daha 2kg zor aldım 6 aydır spor yapıyorum gainer de var bende ama midem bulandı bir kere kullandım bıraktım sanırım bir daha baslicam ona
hocam ben gainer hiç kullanmadım iştahımı kapatıyor o tür şeyler genelde evde ne yemek varsa onu yiyorum. protein tozu bile bazen yemek yememi engelliyor.

Reis senin muhalefet olmadığın bir konu başlığı var mı cidden merakımdan soruyorum? bence bu psikolojik bir sıkıntı olabilir bu alanda tecrübeli kişilere danışmanı tavsiye ederim.
hocam attığı videoda zararlı diye bir şey söylemiyor.

hocam attığı videoda zararlı diye bir şey söylemiyor.
bak az sonra birisi bir laptop atsın hemen ekranı çöp alınmaz, biri monitör atsın hemen kafasındaki monitörün özellikleri atar bu alınmaz falan hep denk geldiği için bir sorayım dedim :D henüz olumlu bir yorumunu görmedim ben. protein tozu başlığında bile muhalefet olmuş

2 tane aldım sağolun
spor yapıyorsanız günlük en az 120gr protein almanız gerekiyor spor yapmıyorsanız en az 100gr yetelidir bunlar yetmiyorsa elbette işe yaramaz dersiniz. ona göre beslenme programı hazırlayın ve düzgünce uygulayın

ne cahil adamlar ne kadar kesin konuşuyor baba

2 tane aldım sağolun
spor yapıyorsanız günlük en az 120gr protein almanız gerekiyor spor yapmıyorsanız en az 100gr yetelidir bunlar yetmiyorsa elbette işe yaramaz dersiniz. ona göre beslenme programı hazırlayın ve düzgünce uygulayın
Protein miktari dönemsel ve kiloya bağlı değişir bu sadece protein değil karbonhidrat ve yağda da geçerli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,036
Üyeler
192,601
Son üye
Tayik68
Geri