Bende havitten yanayım yorumlarda satıcıyla sorun yaşayanlar olmuşBen oyumu havitten yana kullanıyorum ayaklar sert plastik baya dayanıklı oturması rahat geliyor bana geçenki happyhourdan aldım ürünü
Bende havitten yanayım yorumlarda satıcıyla sorun yaşayanlar olmuşBen oyumu havitten yana kullanıyorum ayaklar sert plastik baya dayanıklı oturması rahat geliyor bana geçenki happyhourdan aldım ürünü
Havitten ilk defa 19 unda happy hourdan ürün aldım bazılarını test için aldım+ koltuk aldım elimdeki ürünler zararsız peynir ekmek gibi satılıyor koltuk da beklediğimden iyi çıktıBende havitten yanayım yorumlarda satıcıyla sorun yaşayanlar olmuş
Havitten ilk defa 19 unda happy hourdan ürün aldım bazılarını test için aldım+ koltuk aldım elimdeki ürünler zararsız peynir ekmek gibi satılıyor koltuk da beklediğimden iyi çıktı
Peşin 3 taksit varWorld Card için vade farksız taksit yok mu?
4. fotodaki bel yastiginda rampage yazıyor zaten.Ayrıca şöyle bir sayfa buldum ürün segment bilgisayar garantisi altında. Rampage olarak da üretilmiş sanırım.
Aynı şekil. Lazım da ucuza mi kapatsam çok kararsızım. Bel ağrısından uyutmuyor sandalye. Daha kaliteli mi alsam diyorum sonra.Almak ile almamak arasında çok kararsız kaldım
Bende çektim mükemmel ürünbu modele iyi sorun yok diyorsan happy hourda 5k olursa bi tane cekecem hocam ,xmax rio diye merdiven altı bi yerden aldım değiştirmediğim yeri kalmadı zamanında ucuzdu 800diye almıştım ama 1200e hawk koltuklar vardı f/p ürün alacam ucuz ürün almayacam artık.![]()
Havit Gamenote GC927 Profesyonel Gaming Rgb Oyuncu Koltuğu
Sırt Mekanizması Geriye Doğru Yatabilme Kol Desteği İleri-Geri Hareketli Deri Kaplama 180 Derece Yatma Açışı Bel ve Boyun Desteği 2 Yıl Distribitör Garantiliwww.havitstore.com.tr