❌İndirim Bitti! [4999TL] Ergopixel Knight Oyuncu Koltuğu

Ben oyumu havitten yana kullanıyorum ayaklar sert plastik baya dayanıklı oturması rahat geliyor bana geçenki happyhourdan aldım ürünü
Bende havitten yanayım yorumlarda satıcıyla sorun yaşayanlar olmuş

Bende havitten yanayım yorumlarda satıcıyla sorun yaşayanlar olmuş
Havitten ilk defa 19 unda happy hourdan ürün aldım bazılarını test için aldım+ koltuk aldım elimdeki ürünler zararsız peynir ekmek gibi satılıyor koltuk da beklediğimden iyi çıktı

Havitten ilk defa 19 unda happy hourdan ürün aldım bazılarını test için aldım+ koltuk aldım elimdeki ürünler zararsız peynir ekmek gibi satılıyor koltuk da beklediğimden iyi çıktı
bu modele iyi sorun yok diyorsan happy hourda 5k olursa bi tane cekecem hocam ,xmax rio diye merdiven altı bi yerden aldım değiştirmediğim yeri kalmadı zamanında ucuzdu 800diye almıştım ama 1200e hawk koltuklar vardı f/p ürün alacam ucuz ürün almayacam artık.

World Card için vade farksız taksit yok mu?
Peşin 3 taksit var

1756362369555.webp

Koltuğun mekanizması çoğu firmanın üst modellerinde kullandığı mekanizmayla aynı. Bu fiyata bu mekanizmalı koltuk bulunmaz. İhtiyacı olan alabilir. Ben koltuk alacağım zaman fiyatı yüksek olduğundan dolayı almamıştım. Deri olması terletme yapar. Dezavantajlarından birisi de servisi biraz sıkıntılı sanırım süreçler uzun sürüyor

bu koltuktan bende var 1.5- 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim baya rahat bel yastığıda kafa yastığıda sırtınızın şeklini alıyor içeri çökme falan yok herhangi bir yıpranma yok, bu koltuktan önce xdrive in bütün koltuklarından daha çok beğendim açıkcası, kargoda ben sorun yaşamamıştım o zamanlar 1 2 güne gelmişti sapasağlam şekilde, bence 5 bin tl civarındaki bütün koltuklardan daha rahat süngerleri var

deri ürünü kimseye önermiyorum,terletiyor kokutuyor ve cok daha hızlı deforme oluyor kumaşa göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deri ürünü kimseye önermiyorum,terletiyor kokutuyor ve cok daha hızlı deforme oluyor kumaşa göre

Ayrıca şöyle bir sayfa buldum ürün segment bilgisayar garantisi altında. Rampage olarak da üretilmiş sanırım.

Ekler

• 1756362941653.webp
    1756362941653.webp
    46.3 KB · Hit: 198
Almak ile almamak arasında çok kararsız kaldım

Bende de acayip kamburluk ve boyun düzleşmesi oluştu. Dik duramıyorum ve boynum hep önde... Bu iyi gelir mi acaba? :unsure:

bu modele iyi sorun yok diyorsan happy hourda 5k olursa bi tane cekecem hocam ,xmax rio diye merdiven altı bi yerden aldım değiştirmediğim yeri kalmadı zamanında ucuzdu 800diye almıştım ama 1200e hawk koltuklar vardı f/p ürün alacam ucuz ürün almayacam artık.
Bende çektim mükemmel ürün

Geri