4GB Ram Yeterli Mi?

her şey RAM'e bağlı değil bilgisayarın diğer bileşenleride bu konuda önemli, youtube'da bunu öğrenebileceğin bir sürü kanal var. Öncelikle ekran kartını ve işlemcini öğrenmelisin. Daha sonra youtube'da ekran kartının ve işlemcinin oyun testlerini araştırabilirsin. Örneğin; RTX 2060 Ekran Kartı League of Legends FPS TEST. Ama şunuda eklemem gerekiyor 4GB Ram ile bu zamanda oynayabileceğin online bir oyun yok.

0 TL'lik PC 4 G
Merhaba fiyat üzerinden ve ram üzerinden hangi oyunu kaldırıcağını anlayamayız bunun için ekran kartı işlemci ram hdd veya ssd (hız için) bu durumlar önemli.Ram konusu bana kalırsa günlük kullanımda sakıncası yok günlük kullanımdan kastım (office programları film izlemek internete girmek) Ama oyun kısmına geldiğimizde bazı oyunlar için yetersiz kalabilir bütçen varsa (oynadığın oyuna göre) yükseltme yapabilirsin benim bilgisayarımda 5gb ram var ama ets2 gta ıv csgo zula gta v gibi çok düzey sistem istemeyen oyunları oynuyorum bu sebepten dolayı oynıyıcağın oyuna bağlı neler oynamayı planlıyorsun?

Kardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Lol cs go zula pubg lite ve pubg mobile gibi oyunları kaldırır son 2 yılda çıkan oyunları kaldırmaz kaldırırsa da takılmalar yaşanabilir

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kessinlikle yetersiz oyun için minumum 8 ideal 16 olmalıdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,075
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri