4GB Ram Yeterli Mi?

Kardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Lol kaldırır cs zor oynarsın 8 ideal bütcen varsa direk 8 al yoksa 4+4 lük alabilirsin ama 8 almanı öneririm çünkü genelde 2 soket oluyor 8+8 16 yaparsın ilerde işine yarar.

Ram tek yetmez keşke pc bileşenlerinide yazsaydın daha net yardımcı olurduk ama lol mc zula kaldırır cs go da kaldırabilir sistemine göre :)
Bilgin için sağol ekran kartım Inter HD graphich500 çok kötü neyse sağol yinede

Lol kaldırır cs zor oynarsın 8 ideal bütcen varsa direk 8 al yoksa 4+4 lük alabilirsin ama 8 almanı öneririm çünkü genelde 2 soket oluyor 8+8 16 yaparsın ilerde işine yarar.
Para biriktiriyodumda okulda aç kalıp okullarda kapandı napcam bilemiom

Kardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Kanka çoğu oyunu kaldırır minimum grafik kalitesinde olmak şartıyla oynamayı düşündüğün oyunların sistem gereksinimleri vardır muhakkak indireceğin platformda

Kanka çoğu oyunu kaldırır minimum grafik kalitesinde olmak şartıyla oynamayı düşündüğün oyunların sistem gereksinimleri vardır muhakkak indireceğin platformda
Roblox u bile zarzor oynuyorum neyse sağol

Kanka tabi önce sistemin önemli tabi herşeyden önce ekran kartın işlemcin ona göre hareket etmek lazım.

Metin2'den tut csgo'ya kadar kaldırır ama ufak bir sıkıntı var o da sadece ram ile ilgili değil oyun kaldırmak işlemci ve ekran kartını da söylemen gerekli

Üzgünüm ama günümüz oyunlarından 2 boyutlu olanlar haricinde herhangi bir oyunu kaldırmaz. Çünkü intel işlemcilere gömülü ekran kartları oyun için olmuyor genelde.

Roblox u bile zarzor oynuyorum neyse sağol
Oyun içi sistem ayarlarını düzgün yapmayı biliyorsan hiç bir sıkıntı yok sen roblox u zor oynuyormuşsun ben ms sıkıntım olmadığı süreçte csgo oynuyordum zamanında ama yinede sen bilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,952
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri