murattzknn
80+
- Reaksiyon skoru
- 286
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tmm teşekkürler ?En az 8 olmalı
Tmm teşekkürler ?En az 8 olmalı
Lol kaldırır cs zor oynarsın 8 ideal bütcen varsa direk 8 al yoksa 4+4 lük alabilirsin ama 8 almanı öneririm çünkü genelde 2 soket oluyor 8+8 16 yaparsın ilerde işine yarar.Kardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Gerçekler acıdır???Üzdü neyse sağol bilgin için
Bilgin için sağol ekran kartım Inter HD graphich500 çok kötü neyse sağol yinedeRam tek yetmez keşke pc bileşenlerinide yazsaydın daha net yardımcı olurduk ama lol mc zula kaldırır cs go da kaldırabilir sistemine göre![]()
Para biriktiriyodumda okulda aç kalıp okullarda kapandı napcam bilemiomLol kaldırır cs zor oynarsın 8 ideal bütcen varsa direk 8 al yoksa 4+4 lük alabilirsin ama 8 almanı öneririm çünkü genelde 2 soket oluyor 8+8 16 yaparsın ilerde işine yarar.
Kanka çoğu oyunu kaldırır minimum grafik kalitesinde olmak şartıyla oynamayı düşündüğün oyunların sistem gereksinimleri vardır muhakkak indireceğin platformdaKardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Roblox u bile zarzor oynuyorum neyse sağolKanka çoğu oyunu kaldırır minimum grafik kalitesinde olmak şartıyla oynamayı düşündüğün oyunların sistem gereksinimleri vardır muhakkak indireceğin platformda
Kasalı bilgisayar ım olsa yapardımda işte8 gb ram e sonrada yavaş yavaş 16 ya çıkarmanın öneririm
Metin2'den tut csgo'ya kadar kaldırır ama ufak bir sıkıntı var o da sadece ram ile ilgili değil oyun kaldırmak işlemci ve ekran kartını da söylemen gerekliKardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Üzgünüm ama günümüz oyunlarından 2 boyutlu olanlar haricinde herhangi bir oyunu kaldırmaz. Çünkü intel işlemcilere gömülü ekran kartları oyun için olmuyor genelde.Kardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Oyun içi sistem ayarlarını düzgün yapmayı biliyorsan hiç bir sıkıntı yok sen roblox u zor oynuyormuşsun ben ms sıkıntım olmadığı süreçte csgo oynuyordum zamanında ama yinede sen bilirsinRoblox u bile zarzor oynuyorum neyse sağol