murattzknn
80+
- Reaksiyon skoru
- 286
Kardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Ram tek yetmez keşke pc bileşenlerinide yazsaydın daha net yardımcı olurduk ama lol mc zula kaldırır cs go da kaldırabilir sistemine göreKardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Abi sadece ram değil mesele 4gb ramle lol oynarsında lolu oynatcak işlemcin ve ekran kartın var mı önce bu soruyu sorman lazımdı eğer mesele ram olsaydı herkes ram alırdı işlemci markaları iflas ederdiKardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
min 8gb olmalıKardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Ekran kartının yetiği bütün oyunları oynarsın ama fps düşüş be oyunun kıcılığı bozulurKardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Lol zulaKardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
4 gb ram anca google chrome yeterKardeşler benim bilgisayarım 1500 TL'lik PC 4 GB ram i var hangi oyunları kaldırır oyun ismi söylermisşniz
Aga onda bile 49 FPS fln alıyorum en düşükte neyse bilgin için sağolLol zula
???Üzdü neyse sağol bilgin için4 gb ram anca google chrome yeter