Neler Yeni

4K monitör alacağım fakat kafam karışık

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Salih
Bütçe
17000
İyi akşamlar dostlar 4K oyunculuk için monitör bakınıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe de kalite farkına değiyor ise oynamalar olabilir
Tavsiyeleriniz amazon ve hepsiburada öncelikli olursa sevinirim

Aklımda bu model var şu anlık

ASUS TUF Gaming XG27UCS 27 FAST IPS FREESYNC ve G-SYNC Uyumlu HDR 3840x2160 1MS 160Hz DP HDMI USB VESA ELMB SYNC, Pivot Monitör https://amzn.eu/d/55z81kX
@CONK BAYIRI @Erdem Arslan @Adriatique

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
Ekran kartınız nedir?

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 lere çıkmak pek istemiyorum hocam 17 bile monitör için fazla aslında bana sorarsan ama hamama giren terler dedikleri bu olsa gerek 😅 sistemin verdiği görüntü kalitesinden olabildiğince faydalanmak istiyorum 18500 çıkarım max

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
20 lere çıkmak pek istemiyorum hocam 17 bile monitör için fazla aslında bana sorarsan ama hamama giren terler dedikleri bu olsa gerek 😅 sistemin verdiği görüntü kalitesinden olabildiğince faydalanmak istiyorum 18500 çıkarım max
Monitör aslında cidden önemli.Bütçeniz olsa 2k oled önerirdim.Attığınız monitör bu bütçe dahilinde alınır

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Salih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Monitör aslında cidden önemli.Bütçeniz olsa 2k oled önerirdim.Attığınız monitör bu bütçe dahilinde alınır
https://www.akakce.com/monitor/en-u...s-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,681959020.html Bu monitörü stoktayken almadım monitör işini arka plana attım bir baktım stoğu kalmamış gelmiyorda bu olsa stokta hiç düşünmeden çekerdim QD var renk değerleri falan daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

2k oled 4k ips den çok daha etkileyici bir görüntüye mi sahip olur hocam kontrastdan dolayı?

@_Emir bir de hocam 27 inç in 4k için küçük olduğunu söyleyenler var tam ideal boyut olduğunu söyleyenler de var sizin bir deneyiminiz var mı bu konu hakkında aldıktan sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum 😄

@Mehmet Yılmaz

Son düzenleme:

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,255
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
https://www.akakce.com/monitor/en-u...s-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,681959020.html Bu monitörü stoktayken almadım monitör işini arka plana attım bir baktım stoğu kalmamış gelmiyorda bu olsa stokta hiç düşünmeden çekerdim QD var renk değerleri falan daha iyi

2k oled 4k ips den çok daha etkileyici bir görüntüye mi sahip olur hocam kontrastdan dolayı?

@_Emir bir de hocam 27 inç in 4k için küçük olduğunu söyleyenler var tam ideal boyut olduğunu söyleyenler de var sizin bir deneyiminiz var mı bu konu hakkında aldıktan sonra pişmanlık yaşamak istemiyorum 😄

@Mehmet Yılmaz
27 için ideal 2K denir genelde. 4K 27 denemeden fazladır çoktur diyemem ama.

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
https://www.akakce.com/monitor/en-u...s-4k-pivot-ips-oyuncu-u-fiyati,681959020.html Bu monitörü stoktayken almadım monitör işini arka plana attım bir baktım stoğu kalmamış gelmiyorda bu olsa stokta hiç düşünmeden çekerdim QD var renk değerleri falan daha iyi.
Aynı monitöre sahibim kasım ayı gibi aldım. Başlığı görünce önermek için konuya girdim ama stok kalmamış. Tekrar benzer fiyattan stoğa girerse hiç düşünme al geç.

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Salih
Aynı monitöre sahibim kasım ayı gibi aldım. Başlığı görünce önermek için konuya girdim ama stok kalmamış. Tekrar benzer fiyattan stoğa girerse hiç düşünme al geç.
Kaça aldınız hocam stoğa yüksek fiyattan girerse almıyım

27 için ideal 2K denir genelde. 4K 27 denemeden fazladır çoktur diyemem ama.
Bir kısım görüntü çok keskin oluyor diyor ki öyledir zaten piksel yoğunluğu fazla çünkü ama yazılar simgeler vesayre genel olarak küçük duruyorsa sıkıntı olur

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Shoto Todoroki

@Mehmet Yılmaz
Kesinlikle 2k oled daha keyifli olur oledin tadı başka.Ve bence 4080 süperle 2k da daha yüksek fps almak 4k dan daha iyidir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,255
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Bir kısım görüntü çok keskin oluyor diyor ki öyledir zaten piksel yoğunluğu fazla çünkü ama yazılar simgeler vesayre genel olarak küçük duruyorsa sıkıntı olur
Evet küçük olur o kesin, zoom yaparsin biraz tarayıcıda. 32 daha bi ideal gibi.

Dentista

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Anıl Erdemgil
13 kasımda almışım 16.999 TL Amazon üzerinden. Benim aldığım fiyat için monitörü gayet başarılı buluyorum. 18 civarından tekrar stoğa girse gene alınır ama daha yüksek fiyatlardan satışa çıkarsa farklı modellere de bakılabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,186
Üyeler
163,796
Son üye
berqmoon
Top Bottom