Neler Yeni

4k 60 FPS motovlog kamera önerisi

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
Eagle
Merhaba arkadaşlar yeni motorumu aldım ve artık YouTube videosu olsun ıg storysi post vs atmak olsun motor sürerken video çekmek istiyorum minimum 4k 60 FPS kurtarır diyorlar çünkü videoyu indirme ve yükleme işlemlerinde kalite düşer diyorlar bütçem çok değil biliyorum ama ekipmanlara fazla param gitti ve 5 bin TL kaldı bu fiyat bandında kamera önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar yeni motorumu aldım ve artık YouTube videosu olsun ıg storysi post vs atmak olsun motor sürerken video çekmek istiyorum minimum 4k 60 FPS kurtarır diyorlar çünkü videoyu indirme ve yükleme işlemlerinde kalite düşer diyorlar bütçem çok değil biliyorum ama ekipmanlara fazla param gitti ve 5 bin TL kaldı bu fiyat bandında kamera önerir misiniz?
Merhabalar, öncelikle yeni motorun hayırlı ve uğurlu olsun! Kameraya gelecek olursak, bence şu an acele etme. İlerleyen zamanlarda bütçen arttığında, 13-14 bin TL civarına çok daha iyi kameralar alabilirsin. Şu anda 5 bin TL'ye almak zor olabilir, ancak temiz ikinci el bir seçenek bulman mümkün olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,054
Üyeler
170,464
Son üye
omeriris
Top Bottom