fps gibi oyunlar oynuyorsan 27 hiç te mantıksız değilOnline oyunları da single oyunlar da çok oynuyorum ama genelde en vakit harcadığım fps oyunları
Bu yüzden 27 inç düşünürken 4k da 27 inç tercih edilmemeli gibi yorumlar gördüm sizin öneriniz nedir?
32 gerçekten büyük. FPS oyunları çok oynuyorsan büyük ekran da gözünü yorabilir. 27 ideal olur bu seviyede.
27 gayet iyi 32 extreme büyük
fps gibi oyunlar oynuyorsan 27 hiç te mantıksız değil
Arkadaşlar 4k için 32 inç tercih edilmeliymiş 27 inç az oluyormuş ondan sordum bunun nedeni nedirFps oynuyorsan 32 fazla gelir, 27 bence ideal.
Arkadaşlar 4k için 32 inç tercih edilmeliymiş 27 inç az oluyormuş ondan sordum bunun nedeni nedir
4k nın asıl performansı 32 inç ten düşükte alınamazmış öyle demişlerKime göre, neye göre? 32 inç 2K kullanıyorum şu an bir sıkıntı yok. Niye az olacakmış?
4k nın asıl performansı 32 inç ten düşükte alınamazmış öyle demişler
online oyunlar korkutuyor beni2k 27inç de windowsu %125 ölçeklemede kullanıyorum, anca konforlu bir kullanım sağlayabiliyorsun, çünkü 27 inç içinde 2k çözünürlükte çalıştığında her şey küçük gözüküyor, 4k da bu çok daha küçük görünecektir %150-175 kullanmanız gerekir ya da monitöre çok yakın oturmanız gerekir, bence 4k için 32 inç mükemmel boyut olur.
yabancı forunlarda demişler ayrıca başka bir forumda da sordum aynı şeyi söylediler aşağıdaki arkadaşta söylemişYav ne alaka? O ekran kartıyla alakalı bir durum monitör ne alaka?
Kim yazmış onu? Konu linki atabilir misiniz?
Oynamıyorum. Hikayeli oyunlar oynuyorum daha çok. Onun için güzel. Hikayeli oynuyorsan 32 öneririm. Manzaralar falan güzel gözüküyor büyük ekranda.
Hikayeli oyunları fazlasıyla oynayacağım ama fps online da favorimYav ne alaka? O ekran kartıyla alakalı bir durum monitör ne alaka?
Kim yazmış onu? Konu linki atabilir misiniz?
Oynamıyorum. Hikayeli oyunlar oynuyorum daha çok. Onun için güzel. Hikayeli oynuyorsan 32 öneririm. Manzaralar falan güzel gözüküyor büyük ekranda.
ekran ne kadar büyürse pikselleşme o kadar artaronline oyunlar korkutuyor beni
Mesaj otomatik birleştirildi:
yabancı forunlarda demişler ayrıca başka bir forumda da sordum aynı şeyi söylediler aşağıdaki arkadaşta söylemiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hikayeli oyunları fazlasıyla oynayacağım ama fps online da favorim
Hem online hem single oynayacağım ekran kartım ise 4090 olacak ben 27 ve 32 arasında kararsızım çünkü bana 27 inç 4k da anlamı yok en az 32 tercih et dediler 27 hem online hem single için mantıklı geliyor boyutu da alışılmayacak gibi değil kullanıcı yorumlarına baktım kendim de denedimekran ne kadar büyürse pikselleşme o kadar artar
diyelim 1920x1080 çözünürlükte bir monitör tasarlıyacağız
24' olduğunda mı daha kaliteli bir görüntü verir yoksa 27' olduğunda mı
tabii ki 24' olduğunda daha kaliteli verir
bu arada hikayeli oyun oynuyorum diyorsan 27' öneririm ama ben online oyun oynuyorum ve gündelik işler de yapıyorum diyorsan 24'
örneğin ben hikayeli oyun ve film dizi izleme amaçlı kullanıyorum pcyi o yüzden 27' daha uygun olur hem online hem hikayeli oyun diyorsan bence 24' al geç çünkü 27' bi ekranda bütün ekrana hakim olamazsın rekabetçi bir oyunda çok - sini görürsün bunun