4K Sistem için Ömürlük Psu Önerisi

Fhummox

80+
Reaksiyon skoru
2
Sistemim şu şekilde;
İşlemci: Ryzen 7 9800x3d
Anakart: Asus Rog Strix B850-F Gaming Wifi
Ekran Kartı: 5080
Ram: Kingston Beast Rgb 2x32 6000mhz cl30
SSD: Samsung 990 Pro 2 TB
İşlemci Soğutucu: Arctic Liquid Freezer III 360 mm ARGB
Kasa: Nzxt H9 Flow Siyah
PSU: ????????????????

PSU arayışındayım bu sisteme PSU olarak en sağlam önerilerinizi bekliyorum. F/P ürün olursa iyi olur

Max 9k olarak düşünüyorum.

Watt yüksek olunca daha uzun ömürlü mü oluyor ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://amzn.eu/d/9aKIL7T bundan üstün müdür fiyatlar aynı

Son düzenleme:
Watt yüksek olunca daha uzun ömürlü mü oluyor ki

https://amzn.eu/d/9aKIL7T bundan üstün müdür fiyatlar aynı
Ömürlükten kasıt artan güç tüketimleri ile birlikte ilerde ne parça güncellemesine gidilecekse gidilsin güç beslemesi anlamında herhangi bir sorununuz olmayacak ve sistem var olan gücün çok çok altında kalacağı için belki fan sesi dahi duymayacaksınız o yüzden ürün az yıpranma ile uzun ömürlü olacaktır 5080 için 850w gold üstü bir psu işinizi her türlü görür tercihen 1000w alınabilir aşağıya listeyi bırakıyorum bütçeniz yeteni alabilirsiniz tercih ettiğiniz model ortalama bir performans sunmuş satın almak için yeterli ama 10k ya kadar aşağıdaki modelleri öneririm

Bu 3 model fsp hydro g pro dan daha üstün modellerdir.

1747861062397.webp

Ömürlükten kasıt artan güç tüketimleri ile birlikte ilerde ne parça güncellemesine gidilecekse gidilsin güç beslemesi anlamında herhangi bir sorununuz olmayacak ve sistem var olan gücün çok çok altında kalacağı için belki fan sesi dahi duymayacaksınız o yüzden ürün az yıpranma ile uzun ömürlü olacaktır 5080 için 850w gold üstü bir psu işinizi her türlü görür tercihen 1000w alınabilir aşağıya listeyi bırakıyorum bütçeniz yeteni alabilirsiniz tercih ettiğiniz model ortalama bir performans sunmuş satın almak için yeterli ama 10k ya kadar aşağıdaki modelleri öneririm

Alıntıyı görüntüle
Enermax 1350w modelini önerir misiniz fiyat olarak uygun geldi

Alıntıyı görüntüle
Bunun yarı fiyatına Enermax var kanka şimdi bu psu cwt üretimi ve a+ olabilir
Ama Enermaxı SANR üretiyor olmasına rağmen A kalite olmaya yakın bir psu boşuna sırf Asus diye +5k vermenin bir anlamı yok çeksin Enermax 1600-1350W yanına gider msi m480 pro 1-2tb ssd alır

Enermax 1350w modelini önerir misiniz fiyat olarak uygun geldi
Alınır kanka bu fiyat bandında daha iyisi yok şuan b+ A olmaya çok yakın bir psu sanr üretimi versiyonlarının testleri hala devam ediyor bu yüzden tam a diyemiyoruz ama A kalite psu olmaya çok yakın bu fiyatlardayken kaçırmamak lazım

Şu bilgisayar konusunda bir parçada da kararsız kalmayayım arkadaş 😀 Takip etmeyeli iyice her şey derya deniz olmuş

Ssd aldım samsung 990 pro 2 tb

Arkadaş haklı çek enermaxı max olabilecek sorun fan sesidir yani :D ekstra parayla ssd miss

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,400
Üyeler
174,365
Son üye
Mehmet4153
Geri