4k Video Işlemek Için Apple M1 Gibi Kastırmayacak Işlemci

8k ya yapılabiliyorsa bu da olur hocam 12 ve 13. nesiller güzel intelde
arkadaşın video render edit işlerinde ama işlemci kadar da ekran kartı da gerekli diye biliyorum. Yerinde olsam dediğin konfigürasyonu yapar ilerde param olunca da bi 4070 alırdım
Bn 13400f +Asus h610mk d4+32gb ram önerdim sanırım daha iyiside cikmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu performansı intelden 14.nesildede bekleyelim inş 9.nesil kadar zortladan soket yokta orası ayri
intel yeterince akıllandı bence 9. nedil saçmalıkları ve 10. nesildeki bocalamalarından sonra yeterince müşteri kaybettiler amd tarafına zaten

arkadaşın video render edit işlerinde ama işlemci kadar da ekran kartı da gerekli diye biliyorum. Yerinde olsam dediğin konfigürasyonu yapar ilerde param olunca da bi 4070 alırdım

intel yeterince akıllandı bence 9. nedil saçmalıkları ve 10. nesildeki bocalamalarından sonra yeterince müşteri kaybettiler amd tarafına zaten
dediğim gibi ben 12700h kullanıyorum ve iş kanadında özellikle bana mısın demiyor

bütçe kısmını okumamışım kusura bakmayın. 8k ya 5600 ve b450m bi anakart 16 gb belki zorlanırsa 32 gb ram yapılabilir

ryzen 5 5600 üzmeyecektir
senin önerdiğin işlemci çok güzel ama şu an m1 standardında iş yapsın yeter ilerisi için senin dediğin çok güzel olabilir eyvallah

Kopyala-yapıştır yapmıyorum, bu bilgi internette yok.
Çünkü günümüz için yanlış bir bilgilendirme olur. Eski nesil performansı yeni nesil işlemci gerisinde işlemciler önermişsin. Üstelik fiyatlarını hiç bir zaman haketmeyen ölü soket anakartlar önermişsin.

ek olarak ekran kartım 3050 8gb güç kaynağı 750w destekler değil mi

ürüne zam gelmiş beklesem mi alsam mı

2 adet ram alın 32gb

.

ürüne zam gelmiş beklesem mi alsam mı

bu ikiside olur o indirimde diye öyle atmıştım

bu ikiside olur o indirimde diye öyle atmıştım
işlemciyi f Yerine normal alayım mı 500 ekleyip ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,291
Üyeler
173,793
Son üye
Hoxton
Geri