4k ya monitör önerisi

cherdex

80+
Reaksiyon skoru
15
Bütçe
4000
şuan kullandığım ürün bu https://www.vatanbilgisayar.com/cas...rt-curved-g-sync-freesync-oyuncu-monitor.html
Babam almıştı.

çok anlamıyorum gerçi benim için ama Aoc önerdiler geçmeye değermi ailem gereksiz dedi. Bunu önerdiler sizce gereksizmi geçmeye

bunu satıp üstüne koymak daha iyi olur

3 e alırsa ver gitsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk defa premium alırsan 1 tl zaten.
2500 üstüne çıkmam diyor annemde dedi çok zarara giriyon falan 4 aylık monitör daha bu attıgınız alırsam fark olurmu benımkı ile iyi mi?

2500 arkadaşımdan teklıf geldı ama annem zarar girersin dedi kendim 1.5k koyarım da farkı olurmu.
bence sat üstüne koy ktc monitör indirimleri oluyor onları bekle , beklediğine kesinlikle değer

2500 üstüne çıkmam diyor annemde dedi çok zarara giriyon falan 4 aylık monitör daha bu attıgınız alırsam fark olurmu benımkı ile iyi mi?
3k altı verme

bence sat üstüne koy ktc monitör indirimleri oluyor onları bekle , beklediğine kesinlikle değer
ailem izin verirse satayım o zaman 2500 den bende de 1500 falan var zarar ama olsun fark varsa değer

3k altı verme
3k zorlim o zaman arkadaşa

ailem izin verirse satayım o zaman 2500 den bende de 1500 falan var zarar ama olsun fark varsa değer
2500'e de verme 3k son de almazsa illaki adam bulursun excalibur dendiği zaman bilmeyen hemen alıyor zaten

500 ü sonra versin bari yoksada isterseniz verin, eğer sizin model Ips olsa gecmeye değmez derdim ama Ips ile Va panel arasında gerçekten fark var hocam.

500 ü sonra versin bari yoksada isterseniz verin, eğer sizin model Ips olsa gecmeye değmez derdim ama Ips ile Va panel arasında gerçekten fark var hocam.
abi senin attığını 3 bine alimmi yoksa beklimmi premium 1 tl bana açarım

2500'e de verme 3k son de almazsa illaki adam bulursun excalibur dendiği zaman bilmeyen hemen alıyor zaten
tamamdır 3 bin zorlucam ona

bide ben ilk defa monitör satıcam bir şey yapmama gerek varmı temizliyim falan arkadaşım bozup bana gerı verme olayı olurmu sizce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,513
Üyeler
185,275
Son üye
nomad55
Geri