🔥İndirim 4KG Kedi Maması 158₺🔥🔥

JackRyan

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,421

Ürün altinda kullan yazana basip 4 adet ekleyin ödeme adiminda 158₺'ye alın ben aldım baya iyi fiyat :)
Screenshot_2023-12-19-16-07-14-611_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.jpg

Alıntıyı görüntüle

Geçen verdim renkli olunca hoşlarinada gidiyor sonra böyle uyuyorlar😁😁
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evdeki kediye pirzola vericen hocam ne mamasi :D
İnanırmısın yemiyo ciğer pirzola kanat filan sıfır benim kedide. Sadece mama yiyor oda her mama değil. Sokak kedisi geçmişi var ama sanarsın kralın kedisi 😅

çok güzeller.. hep bulundukları bir bölge ise https://www.trendyol.com/best-tasarim-atolyesi/ahsap-yetiskin-kedi-evi-turuncu-p-121016754 yada daha ucuza plastik kedi evi de koyabilirsinzi imkanınız var ise cam şişe üzerinde yatıyor hayvan :(
Mavi su gecirmeyen ev aldıkda hocam burada kucuk cocuk çok olduğundan yarın bi baktım yok ya çaldılar ya da çöpe felan attılar dayanmıyor burdakilere maalesef anca mama alarak elimden geldigince destek oluyorum

İnanırmısın yemiyo ciğer pirzola kanat filan sıfır benim kedide. Sadece mama yiyor oda her mama değil. Sokak kedisi geçmişi var ama sanarsın kralın kedisi 😅
Sokak kedilerine piliç salam aliyorum 750gr olandan öyle yiyorlar ki 🤣😁

Mavi su gecirmeyen ev aldıkda hocam burada kucuk cocuk çok olduğundan yarın bi baktım yok ya çaldılar ya da çöpe felan attılar dayanmıyor burdakilere maalesef anca mama alarak elimden geldigince destek oluyorum

Sokak kedilerine piliç salam aliyorum 750gr olandan öyle yiyorlar ki 🤣😁
biliyorum hocam aynı durumu yaşadığım oluyor iyi düşünmüşsünüz. ama çalınma durumu çok oluyor yavşak çok

Yavru kedi için yaş mama var mı? Bizimki 2 aylık oldu kuru mama yemiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,760
Üyeler
190,636
Son üye
alp46
Geri