Neler Yeni

5-10k arası klavye önerisi kablosuz

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yoyoto
Reis yükselmeye gerek yok adamlar öneri veriyor zaten forum öneri için vardır
Bilmediğin konuda öneri yapmak için yok forumlar, bildiğin konu hakkında fikir sunmak öneri yapmak için var. Youtube'dan 2 inceleme izlemiş buraya geliyo yorum yapıyo

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mershadow

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
? Lan madem hiç bir şey bilmiyosunuz bari susun
Attığın klavyenin markası ASUS'la bir değil bu bir satış sonrası destekte Wraith berbat bir satıcı oraya değinmiyorum bile. OLED ekranı var görünüşü katbekat daha güzel arkadaşın eski kullandığı klavye yine ROG klavye. Buradan görünüşe önem verdiği sonucuna varıyoruz ki ona göre yorum yaptım zaten. Profesyonel e spor oyuncusu değilsem 10klık bütçede uzaktan ofis klavyesi gibi duran klavyeye o fiyatı vermem
Bilmediğin konuda öneri yapmak için yok forumlar, bildiğin konu hakkında fikir sunmak öneri yapmak için var. Youtube'dan 2 inceleme izlemiş buraya geliyo yorum yapıyo
Tamam dostum 3 inceleme izlemişsin en bilgili kişi sensin sana hayatında bol şans

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emirhan Doğan
Herkes bir şey atar fiyatı fark etmez adam kendi beğenir seçer boşver sen karışma

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yoyoto
Attığın klavyenin markası ASUS'la bir değil bu bir satış sonrası destekte Wraith berbat bir satıcı oraya değinmiyorum bile. OLED ekranı var görünüşü katbekat daha güzel arkadaşın eski kullandığı klavye yine ROG klavye. Buradan görünüşe önem verdiği sonucuna varıyoruz ki ona göre yorum yaptım zaten. Profesyonel e spor oyuncusu değilsem 10klık bütçede uzaktan ofis klavyesi gibi duran klavyeye o fiyatı vermem

Tamam dostum 3 inceleme izlemişsin en bilgili kişi sensin sana hayatında bol şans
Wraith berbat kanısına nerden ulaştın madem bir şey söylüyosun ardında dur. Haklısın asusla bir değil asustan çok daha iyi. Marka savunuyo bana burda. Diğer forumlarda ve bu forumda profilime bakabilirsin.

mershadow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
mershadow
daha farklı bir klavye önerisi var mı attıklarınız cok basic geliyor bana
Kablosuz olması dışında başka aradığın özellikler neler ? Switch türü, boyutu, rgb, vs. belirtirsen ona göre bir şey önerelim.

Son düzenleme:

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Wraith berbat kanısına nerden ulaştın madem bir şey söylüyosun ardında dur. Haklısın asusla bir değil asusn çok daha iyi. Marka savunuyo bana burda. Diğer forumlarda ve bu forumda profilime bakabilirsin.
E dostum bilgilisin ya az biraz forum konusu okusaydın şikayetvar konusu okusaydın, adamlar ürünlerinin arkasında durmuyor bende mouse aldım defolu ürün gönderildi iade etmek istedim hijyen dediler ürün elimde kaldı. Adı sanı olmayan çin markası fanboyluğu yapıyorsun forumda. Hiçbir ürünlerinin 2 senelik 3 senelik uzun kullanım testi yok. ASUS bir ürün aldığın zaman o ürün zaten sana markası itibariyle arkasında durulacağının güvenini veriyor ki insanlar bu markalara overpay veriyor.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yoyoto
E dostum bilgilisin ya az biraz forum konusu okusaydın şikayetvar konusu okusaydın, adamlar ürünlerinin arkasında durmuyor bende mouse aldım defolu ürün gönderildi iade etmek istedim hijyen dediler ürün elimde kaldı. Adı sanı olmayan çin markası fanboyluğu yapıyorsun forumda. Hiçbir ürünlerinin 2 senelik 3 senelik uzun kullanım testi yok. ASUS bir ürün aldığın zaman o ürün zaten sana markası itibariyle arkasında durulacağının güvenini veriyor ki insanlar bu markalara overpay veriyor.
Ben bu fikirlerle uzun süre tartıştım. Daha da tartışamam, en bilgili sensin sen ilah gibi bişeysin biz malız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şikayetvarda her firma ile ilgili şikayet var :D komiksiniz

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Murathan Çoban
Ben bu fikirlerle uzun süre tartıştım. Daha da tartışamam, en bilgili sensin sen ilah gibi bişeysin biz malız.

Açılan konunun her mesajını okudum. Sizin insanlarla üst perdeden ve agresif bir şekilde konuştuğunuzu görüyorum. Biraz daha üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. Birkaç mesajınızı raporladım bilginiz olsun.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yoyoto
Açılan konunun her mesajını okudum. Sizin insanlarla üst perdeden ve agresif bir şekilde konuştuğunuzu görüyorum. Biraz daha üslubunuza dikkat etmenizi öneririm. Birkaç mesajınızı raporladım bilginiz olsun.
Raporlayın hocam sıkıntı yok. Ben gerekenle gerektiği gibi konuşurum. Milleti bilmediği konularda ***** saçma yönlendiren insanla nasıl konuşmamı bekliyorusunuz?

Wapentia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Murathan Çoban
Raporlayın hocam sıkıntı yok. Ben gerekenle gerektiği gibi konuşurum. Milleti bilmediği konularda ***** saçma yönlendiren insanla nasıl konuşmamı bekliyorusunuz?
Sizle konuştuğum gibi konuşabilirsiniz.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,370
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Yok kanka en bilgili sensin estağfurullah klasik markaların dışına çıkıp çin markası aldığın için en marjinalde sensin en bilgili de.
Sana sunduğum argümanlara adam gibi cevap dahi verememişsin dış görünüş olarak fersah fersah fark var garanti uzun ömürlülük konusu yine bilinene göre öyle. Ben garantici olduğum için ya da milyonda bir kullanıcının fark edebileceği ufak detayları sallamayıp düz kullanıcı açısından öneri yaptığımda saçma yönlendirmiş olmuyorum. Seni de engelliyorum iyi forumlar

Kemowee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mustafa Kemal Eser
Merhaba arkadaslar 5-10k arası kablsozu klavye arıyorum önceki klavyem ROG Strix Scope NX Wireless Deluxe tu kırdım .s
Hocam tam olarak klavyeden beklentin nedir? Görsel güzellik mi oyun performansı mı? Eğer ki ben rekabetçi oyunları bol bol oynuyorum ve bana oyun performansı açısından katkı sağlasın dersen Wraith markaya yönlendireceğim. Şahsi klavyem W75 ve klavyenin inanılmaz özellikleri var burada tek tek yazamayacağım. Fakat diyorsanız ki benim için görsellik biraz daha önemli o zaman arkadaşların önerdiği Asus klavyeler, Steelseries marka klavyelere yönlendirebilirim. Bütçeniz iyi bir klavye almak için fazlasıyla yeterli. Burada artık şahsi düşünceler ve istekler giriyor işin içine.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,539
Üyeler
164,692
Son üye
brkdrk
Top Bottom