Hangi oyunları oynuyorsunuz?Kronik sorunu olmayan yukarı aşağı oynayabilen 144 veya 165hz 24inç monitör arıyorum.
Siz sanırım bi konuda çoğunlukla: forza, valo, cs oynicanızı söylemiştiniz. Eğer öyleyse.Kronik sorunu olmayan yukarı aşağı oynayabilen 144 veya 165hz 24inç monitör arıyorum.
yenurKronik sorunu olmayan yukarı aşağı oynayabilen 144 veya 165hz 24inç monitör arıyorum.
Valorant ağırlık.Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Pahalı geldi 144hzde işimi görür.Siz sanırım bi konuda çoğunlukla: forza, valo, cs oynicanızı söylemiştiniz. Eğer öyleyse.
Valorant ağırlık.
www.rampage.com.tr
Rampage markası çok güven vermiyor asustan vs önerebileceğiniz model var mı ?![]()
25 (24.5”) 300Hz 1ms Oyuncu Monitörü
Freesync/G-Sync Teknolojisi 300Hz Yüksek Yineleme Hızı FAST IPS Panel 1ms(MPRT) Düşük Gecikme Süresi 24.5 inç Ekran Boyutu 16.7 Milyon Renk DP1.2: 1920x1080 300Hz 1000:1 Kontrast Oranı ve 400 cd Parlaklık VESA Uyumluwww.rampage.com.tr
Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yap.
Bu monitör gayet iyi ama illa Rampage olmasın diyorsanız:Rampage markası çok güven vermiyor asustan vs önerebileceğiniz model var mı ?
dün 5500 civarındaydı. Ülkede hiç bi fiyat aynı kalmıyor arkadaş deliricem.Valorant ağırlık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pahalı geldi 144hzde işimi görür.
Kronik sorunu olmayan yukarı aşağı oynayabilen 144 veya 165hz 24inç monitör arıyorum.