ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,512
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...yah-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,328107511.html şuna bakabilirsin.MSI MAG Pano 100R PZ ARGB Fanlı Beyaz ATX Oyuncu Kasası
Bu kasayı gördüm karşıma çıktı sizce alınmaya değer mi sadece arkadan montaj mı yapılıyor kullanan varsa eğer
Sistemim:
7800xt saphire pure
5700x3d
b550 gigabyte gaming x v2
corsair rm750e 750w+gold
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,568909468.html bu var hocam.Akvaryum tipi de bir kasa önerir misiniz
adamin söylediği kasa akvaryum demekki onlardan istiyor
Hocam özellikle akvaryum olmasını istemiyorum düz kasada önerebilirsiniz ben ak500 gibi dijital hava soğutma ile kullanacağım eğer ki fanları kolay bulanabiliyorsa benim daha çok hayrıma olur![]()
FAZEON F3 Tempered Glass 7x ARGB Fanli USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasasi | ITOPYA
FAZEON F3 Tempered Glass 7x ARGB Fanli USB 3.0 ATX Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile F3ABQ ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
Frisby FC-9545G 7x120mm RGB FAN Mid Tower ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
adamin söylediği kasa akvaryum demekki onlardan istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
biraz zaha çıkarım dersen 6.5k
zoka tank
panos m4Hocam özellikle akvaryum olmasını istemiyorum düz kasada önerebilirsiniz ben ak500 gibi dijital hava soğutma ile kullanacağım eğer ki fanları kolay bulanabiliyorsa benim daha çok hayrıma olur
Kafamda fanlar+kasa+ hava soğutma için 10k bütçe belirledim ak500 şuan 2.5k kasada 5.5-6 olsa 1.5-2k kalır tarzına bir hesap yaptımHocam özellikle akvaryum olmasını istemiyorum düz kasada önerebilirsiniz ben ak500 gibi dijital hava soğutma ile kullanacağım eğer ki fanları kolay bulanabiliyorsa benim daha çok hayrıma olur
Kafamda fanlar+kasa+ hava soğutma için 10k bütçe belirledim ak500 şuan 2.5k kasada 5.5-6 olsa 1.5-2k kalır tarzına bir hesap yaptım
yukarı attımHocam bunu bulamadığım linkini atar mısınız?
Lian li veya onun kalibresinde bir kaç kasa daha atar mısınız hocam hepsinin tek tek videolarına bakacağımdayukarı attım
Bu kasanın fanlarını bulabilir miyim ?![]()
PHANTEKS NV5 MK2 Black PH-NV523TG_DBK02, Cam Dizayn, D-RGB, 8 Fan Yuvası, Siyah, Mid Tower, Fansız Kasa - inventus
PHANTEKS NV5 MK2 Black PH-NV523TG_DBK02, Cam Dizayn, D-RGB, 8 Fan Yuvası, Siyah, Mid Tower, Fansız Kasainventus.com.tr