6000 TL’ye Siyah Kasa Önerisi

Corsair Vengeance ramlerin RGB si sizde de mi ayarlanmiyor? Kronik sorunu var diye biliyorum, sizde de kasa fanlarindan farkli renkte RGB sinin olmasi dikkatimi cekti de
Kasa fanları ve sıvı soğutucu fanları ayarlaniyor ama ramleri bende ayarlayamadim

2ci el kovala uyguna satanlar var aldığına deysin bari :D
yada bizim gibi morpheus al dicem ama ateş pahası.
bunlardan son en iyi kasalar 2025 göre lancool 207 ve lancool 217 ama 217 sürmediler piyasaya.
fp kasalar bunlar akvaryum istiyorsan söyledim model en iyileri diğerleri acayip ısınıyor dikey gpu montaj kiti olan bul.

arkadaşlar, ben bu bilgisayarı"Red Devil | AMD Ryzen 5 7500F | 2 x 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com" İncehesap'tan özelleştirerek aldım. MSI marka bir kasa tercih ettim fakat kasa hem hava akışı açısından yetersiz hem de genel kalite olarak beklentimi karşılamadı. Bu nedenle sistemime uygun, kaliteli, F/P oranı yüksek, uzun süre sorunsuz kullanabileceğim, iyi hava akışına sahip ve güzel RGB aydınlatmalı bir kasa önerebilir misiniz?

Kasa olarak şu iki modeli buldum, sizce nasıllar?
  1. MSI MAG PANO M100R PZ (4 ARGB Fanlı - Siyah - Micro ATX)
  2. MSI MAG PANO 100R PZ (4 ARGB Fanlı - Siyah - ATX)
istediğim özellikler:

• Özellikle sessiz çalışmalı.
  • Tasarımı güzel olmalı.
  • Hem RGB aydınlatmalı hem de sade bir şekilde kullanılabilmeli.
  • Kasanın rengi siyah olmalı.
  • Ayrıca, kaliteli bir kasada bulunması gereken diğer önemli özelliklere de sahip olmalı.
hali hazırda alacağın kasalar zaten iyi ben ATX öneririm mATX bir tık küçük gelir rgb istemişsin fakat rgb olmayıp çok kaliteli olan https://www.akakce.com/bilgisayar-k...siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,568909468.html şu arkadaş var yukarda bir arkadaş phanteks XT önermiş 14cm fanlarla geliyor buz gibi olur içi.

Corsair iCUE yazilimiyla kontrol etmeyi denediniz mi? Arkadaşa da işi icin 64gb corsair vengeance 6000 30cl ram almayi dusunuyoruz da bu konu biraz kafamizi kurcaliyor
Ram üzerindeki Rgb benim için çok önemli değil ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,657
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri