Öneri 5-6k laptop önerisi

Hazır buraya konusu açılmışken sorayım. Ben bu iki laptoptan birini kesin alacağım 1 ay sonra. Aralarında 100 TL gibi bir fiyat farkı var birbirinden farkları nedir hangisini neden almalıyım? Kendim baktığımda hp olanın ekranının IPS olmadığını farkettim sadece.

Hazır buraya konusu açılmışken sorayım. Ben bu iki laptoptan birini kesin alacağım 1 ay sonra. Aralarında 100 TL gibi bir fiyat farkı var birbirinden farkları nedir hangisini neden almalıyım? Kendim baktığımda hp olanın ekranının IPS olmadığını farkettim sadece.
Acer i al daha iyi

Kesinlikle Acer olanı al.

• Beğen
Reaksiyonlar: AK47
Ben Acer'ı almayı düşünüyorum 120 hz yenileme hızı ve ıps ekran var hemde daha ucuz ayrıca 3. Nesil ryzen 7 mobil işlemci var bunda hpde ise 3. Nesil ryzen 5 var. Bence acer daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3750H ve IPS Panel gayet tatmin edici bütçe çıkarsa 7k civarına başka öneri yaparım.
Yok 7kya çıkamam. Dediğin gibi işlemci ve panel gayet tatmin ediciyken ekran 120 hz tazeleme hızına sahip bence özelliklerine göre fiyatı iyi

Neden olarak ne söyleyebilirsin? Aralarındaki tek fark ekranın ıps olup olmaması mı?
İslemcisi ryzen7 3. Nesil ve 120hz ekran

• Beğen
Ben Acer'ı almayı düşünüyorum 120 hz yenileme hızı ve ıps ekran var hemde daha ucuz ayrıca 3. Nesil ryzen 7 mobil işlemci var bunda hpde ise 3. Nesil ryzen 5 var. Bence acer daha mantıklı

Yok 7kya çıkamam. Dediğin gibi işlemci ve panel gayet tatmin ediciyken ekran 120 hz tazeleme hızına sahip bence özelliklerine göre fiyatı iyi

İslemcisi ryzen7 3. Nesil ve 120hz ekran
Ekranın 120hz olduğunu bilmiyordum yorumlarda 60hz demiş birisi

Ekranın 120hz olduğunu bilmiyordum yorumlarda 60hz demiş birisi
Bende gördüm o yorumu ama birkaç kişide 120hz demiş. Acerin bu kasasında onlarca farklı bilgisayar var belki karıştırıp yorum yapmış olabilir. Ve bazı bilgisayarlar 120 hz vs olmasına rağmen 60hz geliyor 120ye sen ayarlıyorsun belki o ayarı yapmamıştır

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,942
Üyeler
187,909
Son üye
ekorak
Geri