Neler Yeni

5,7k İkinci el sistem tavsiyesi

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal
Arkadaş için en iyisini önerdim, o da zaten karşılayabileceğini kabul etti. Benim amacım onun alabileceği en iyi sistemi önermek. Senin beğeneceğin bir şey çıkarmak değil. Ve 6k ya falan geliyor dediğim 1600 AF RX 580 sistem ne 2k oynaması?
Ben karşılayabileceğini bilmiyordum, sen ya da diğer arkadaş bana neden sallıyor o zaman?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş için en iyisini önerdim, o da zaten karşılayabileceğini kabul etti. Benim amacım onun alabileceği en iyi sistemi önermek. Senin beğeneceğin bir şey çıkarmak değil. Ve 6k ya falan geliyor dediğim 1600 AF RX 580 sistem ne 2k oynaması?
Bizde biliyoruz aradaki farkı emin ol, ayrıca attığı link aktif değil yani bir yanlışlık oldu ya da satıldı

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,108
İsim
kilan embappe
Ben karşılayabileceğini bilmiyordum, sen ya da diğer arkadaş bana neden sallıyor o zaman?
Okusana konuyu... Yeter be kardeşim, tartışmayı bitirek burada ikimiz de babamızın hayrına insanlara forumda yardım etmeye çzlışıyoruz, başka bir olayımız yok. Hadi görşürüz hocam.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Okusana konuyu... Yeter be kardeşim, tartışmayı bitirek burada ikimiz de babamızın hayrına insanlara forumda yardım etmeye çzlışıyoruz, başka bir olayımız yok. Hadi görşürüz hocam.
https://shbd.io/s/ii9CUY2g Bu kart nasıl sizce cafe kartıymış heralde görmeden bilemezsiniz tabi ama bi sıkıntısı yok gibi fiyatıda iyi derseniz bunun dışındakiler 2300fln diğer parçarı bulmak kolay zaten önce ekran kartını halledeyim diye düşündüm @Necromancerr @M.A.Y. ama zenci

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,108
İsim
kilan embappe

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
@M.A.Y. ama zenci @Necromancerr Evet halla kart bakıyorum Rx6600 xt ler var 3200,3500 e sizce onlardan alsam üstüne bütçe yeter mi anakart,işlemciye fln rx580 8gb la arasında baya fark var gibi fiyat olarakta 1k fln fark

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,682
İsim
Emre
Discord
necromancerr
@M.A.Y. ama zenci @Necromancerr Evet halla kart bakıyorum Rx6600 xt ler var 3200,3500 e sizce onlardan alsam üstüne bütçe yeter mi anakart,işlemciye fln rx580 8gb la arasında baya fark var gibi fiyat olarakta 1k fln fark
Biraz Bütçe arttırmayı deneyebilirsin ilkten ekran kartını al derim gene mining falan başlarsa kart fiyatları uçabilir yavaş yavaş toplamaya bak derim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,897
Üyeler
166,644
Son üye
mardakaya
Top Bottom