Hocam yol biskileti ince tekerli dediğimiz tarzdamıHangi tarzdan hoşlanıyorsunuz ? Ona göre önereyim ben yol bisikleti kullanıyorum kendim city bisikletleri beni çok tatmin etmiyor şahsen. Ama yol larında zırhlı lastik almadığın sürece tekerin çok daha kolay patlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amazondada doğru düzgün bişey yokmuş ki
evet oHocam yol biskileti ince tekerli dediğimiz tarzdamı
Yani o tarzda olur hocamevet o
Mosso cavalier clariss 2018 model kullanıyorum bir çok farklı yollarda kullandım. Çok ama çok memnunum. Mosso veya kron markalarının yol bisikletlerine bakabilirsiniz. Önerimdir.Yani o tarzda olur hocam
derken ?8kya bisiklet kaldı mı?
yok hocam 1 aylık kira ücreti.8kya bisiklet kaldı mı?
Hocam söylediğiniz model beni aşıyor 11 12k değişiyor fiyatı bikestore diye bir sitede 8k buldum site güvenilir mi sizceMosso cavalier clariss 2018 model kullanıyorum bir çok farklı yollarda kullandım. Çok ama çok memnunum. Mosso veya kron markalarının yol bisikletlerine bakabilirsiniz. Önerimdir.
ben Bianchi magma aldım ordan aynı gün kargolayıp gönderdiler, ertesi gün de elime ulaştı. yol bisikleti olarak tercihim mosso olurduHocam söylediğiniz model beni aşıyor 11 12k değişiyor fiyatı bikestore diye bir sitede 8k buldum site güvenilir mi sizce