5 ay garantisi kalmış sapphire 7700XT kart 9850 TL aldım sizce iyi mi

lappelduvide

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,738
arkadaşlar çift fanlı sapphire marka pulse model 7700XT satın aldım 5 ay garantili çok temiz kutulu faturalı fiyat 9850 TL dolap uygulamasından aldım fikirleriniz neler hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu

Geçmiş olsun. Daha ucuza alamazdın.

Hocam sahibinden de daha pahali gözüküyor o fiyata nasıl aldiniz
valla dolapta biri 11.850 TL ilan koymuştu bende 10.000 teklif ettim kabul etti 150 TL indirim kuponum vardı bir de ilk alışverişim olduğu için komisyon almadı hiç üstelik kredi kartıma vade farksız 6 taksit yaptı :D :D :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun. Daha ucuza alamazdın.
niye geçmiş olsun reis :D

valla dolapta biri 11.850 TL ilan koymuştu bende 10.000 teklif ettim kabul etti 150 TL indirim kuponum vardı bir de ilk alışverişim olduğu için komisyon almadı hiç üstelik kredi kartıma vade farksız 6 taksit yaptı :D :D :D

kartiniz hayirli olsun espri amacli dedigini dusunmekteyim.

Kart temizse iyi de bir furmark testi felan isteseydin keşke

valla kartı başkası almasın diye hemen satın aldım en kötü testlerini ben yaparım ısılar çok yüksekse garantisi var zaten servise gönderirim ya da direkt iade ederim o konuda içim rahat ya
Bu fiyata çok güzel ama, hayırlı olsun güle güle kullanın

arkadaşlar çift fanlı sapphire marka pulse model 7700XT satın aldım 5 ay garantili çok temiz kutulu faturalı fiyat 9850 TL dolap uygulamasından aldım fikirleriniz neler hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu
güzel fiyata almışsın hayırlı olsun testlerini yapmayı unutma.

Geri